9 juli 2012 | Flickr P366

[191/366] Thuiskomen van werk en in slaap vallen. En dan wakker worden met trek. Iets lichts. Dan begin je een smoothie te maken en bedenk je dat die prima mee naar werk kan morgen als ontbijt. Vervolgens ga je denken wat er nog meer te maken valt als hapwerk. Pizza! Even een deeg in elkaar zetten, leve de keukenmachine die dat in 5 minuten geweldig kneed, geen geduld hebben om het te laten rijzen, beleggen en hop bakken die handel.

En lekker dat het was ;)

Het recept voor mijn pizzadeeg met parmezaanse kaas vind je hier. Ik heb hem belegd met rode pesto van de AH, belegen geraspte kaas, geraspte mozzarella kaasmix van de Lidl, halal kalfsbacon, groene olijven, versgemalen zwarte peper, knoflookpoeder, uienpoeder, rode gedroogde chilipepervlokken (pül biber bij arabische toko’s).

Madelon *WayMadi.nl*

Multiculti foodblogger pur sang. Schrijft als blogging mama met liefde over mama lifestyle, borstvoeding, (ergonomisch) babydragen en natuurlijke producten. Mama van mister Z (2).

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>