9 juli 2012 | Flickr P366

[191/366] Thuiskomen van werk en in slaap vallen. En dan wakker worden met trek. Iets lichts. Dan begin je een smoothie te maken en bedenk je dat die prima mee naar werk kan morgen als ontbijt. Vervolgens ga je denken wat er nog meer te maken valt als hapwerk. Pizza! Even een deeg in elkaar zetten, leve de keukenmachine die dat in 5 minuten geweldig kneed, geen geduld hebben om het te laten rijzen, beleggen en hop bakken die handel.

En lekker dat het was ;)

Het recept voor mijn pizzadeeg met parmezaanse kaas vind je hier. Ik heb hem belegd met rode pesto van de AH, belegen geraspte kaas, geraspte mozzarella kaasmix van de Lidl, halal kalfsbacon, groene olijven, versgemalen zwarte peper, knoflookpoeder, uienpoeder, rode gedroogde chilipepervlokken (pül biber bij arabische toko’s).

6 Responses to 9 juli 2012 | Flickr P366

Reageer

Madelon

Welkom op Waymadi.nl!

Je vindt hier mijn recepten en artikelen over fijne (mama- en baby)goodies.

Je kan mij ook volgen op:

Facebook
Instagram
Bloglovin'

Meer over mij...

bloglovin
Nieuw
Zoeken
Klikken maar!

Ik lees het liefst je blogs over:
(Meerdere keuzes mogelijk)

View Results

Loading ... Loading ...