Shopped: Real Techniques Brushes

De pakkettenkeuringsdienst aan het werk. Hij kickt gewoon op dozen haha. Samen met vriendin E. bestelde ik brushes van Real Techniques bij Alice&Jo. Kennen jullie de dames van Pixiwoo? Dan weet je waarschijnlijk ook dat een van de zussen, Samantha Chapman haar eigen brushes nu verkoopt. Na alle goede reviews en filmpjes gezien te hebben was ik er wel uit. Deze beauties gaan mijn huidige kwasten vervangen. Mijn Zoeva Very Croc set begint na twee jaar gebruiken wat minder prettig aan te voelen. Tijd voor nieuwe brushes! 

Marije van Miss-M.nl heeft me eigenlijk over de drempel getrokken hihi. Door haar zag ik dat ze kwasten het voor mij perfecte formaat hebben. Dit zijn de Powder Brush (groot en fluffy :hart), Blush Brush (roze!) en de Expert Face Brush. Love them already :angel Een blog met foto overload komt er aan ;) Een ding kan ik al verklappen…ze zijn superzacht!

Zijn jullie al bekend met de Real Techniques van Samantha Chapman?

13 Responses to Shopped: Real Techniques Brushes

Reageer

Madelon

Welkom op Waymadi.nl!

Je vindt hier mijn recepten en artikelen over fijne (mama- en baby)goodies.

Je kan mij ook volgen op:

Facebook
Instagram
Bloglovin'

Er staat 1 winactie online!

Meer over mij...

bloglovin

Ontvang bij elk nieuw artikel direct een melding in je inbox :)

Join 10 other subscribers

Klikken maar!

Ik lees het liefst je blogs over:
(Meerdere keuzes mogelijk)

View Results

Loading ... Loading ...