Shopped: Real Techniques Brushes

De pakkettenkeuringsdienst aan het werk. Hij kickt gewoon op dozen haha. Samen met vriendin E. bestelde ik brushes van Real Techniques bij Alice&Jo. Kennen jullie de dames van Pixiwoo? Dan weet je waarschijnlijk ook dat een van de zussen, Samantha Chapman haar eigen brushes nu verkoopt. Na alle goede reviews en filmpjes gezien te hebben was ik er wel uit. Deze beauties gaan mijn huidige kwasten vervangen. Mijn Zoeva Very Croc set begint na twee jaar gebruiken wat minder prettig aan te voelen. Tijd voor nieuwe brushes! 

Marije van Miss-M.nl heeft me eigenlijk over de drempel getrokken hihi. Door haar zag ik dat ze kwasten het voor mij perfecte formaat hebben. Dit zijn de Powder Brush (groot en fluffy :hart), Blush Brush (roze!) en de Expert Face Brush. Love them already :angel Een blog met foto overload komt er aan ;) Een ding kan ik al verklappen…ze zijn superzacht!

Zijn jullie al bekend met de Real Techniques van Samantha Chapman?

13 Reacties op Shopped: Real Techniques Brushes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Bloglovin Facebook Instagram Twitter Pinterest

Copyright

Alle tekst, foto's en filmpjes op Waymadi.nl zijn, tenzij anders vermeld, gemaakt door en eigendom van Waymadi.nl.

Enige inhoud overnemen of verspreiden anders dan via de aangeboden social media is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming.

Het printen van recepten is toegestaan voor eigen huiselijk gebruik.

Disclaimer

Fahad

Zie je dit miniatuurlogo van Fahad staan?

Wij plaatsen dit logo om je te vertellen dat het artikel een samenwerking is en/of gesponsord wordt door een bedrijf.

Dit is vanaf januari 2014 verplicht door de Reclamecode Social Media.

BlogSociety