Tea Sweets

Ik dronk vroeger altijd thee met suiker. Daarna stapte ik over op rietsuiker en daarna werd het geen suiker in de thee. Zeker sinds ik ontdekt heb dat suiker en ik, vooral de geraffineerde suikers, geen vriendjes zijn. Stevia is een goed alternatief, maar aangezien die hier in Nederland nauwelijks verkrijgbaar is zonder dat ze er chemische zoetstoffen in proppen valt ook die af. Ik gebruik al een tijdje agavesiroop en dat gaat goed. De smaakt ligt ergens tussen honing en suiker in en dat vind ik erg lekker. Binnenkort wil ik er mee gaan bakken ;)

En hoe cool is dit. iPads in de wachtruimtes in het ziekenhuis :D Geld teveel? Het maakt het (lange) wachten in ieder geval een stuk plezieriger :D

10 Reacties op Tea Sweets

 • Bo schreef:

  Ik doe altijd suiker in mijn thee, maar die agavesiroop lijkt me een goede vervanging! Gewoon te koop bij elke supermarkt?

 • Marije schreef:

  Ik doe geen suiker in mijn thee. Nooit gedaan ook trouwens, vroeger mochten wij dat gewoon niet haha. Nu doe ik heel af en toe honing in mijn thee, als ik verkouden of ziek ben vind ik dat wel lekker.

 • ioon schreef:

  Er komen wel steeds meer stevia producten. Bij onze jumbo nu een heel schap. Ik vind het niet te vreten dus heb verder niet naar de ingrediënten gekeken. :D Ik heb wel een stevia plantje gekocht bij het tuincentrum, ben benieuwd of ik daar zelf iets van kan maken of het kan gebruiken.

 • Ineke schreef:

  Mmm moet ik misschien maar eens uitproberen. Bij ons heb je ook wel stevia producten in de natuurwinkel maar vind het duur voor wat het maar is..

 • Nadia schreef:

  Ik ben een echte zoetekauw (marokkaans bloed?) en gebruik echt teveel suiker… krijg ook echt een sugarrush als ik het niet binnen krijg. Echt vervelend maar ik vind honing of zoetsstoffen niet zo lekker in de thee :( Misschien deze siroop eens proberen?

 • Yak Man schreef:

  wow, ipads in zo’n tafeltje :o. Ik drink nu alleen maar thee zonder suiker, ik vind het niet echt nodig om suiker erbij te doen, maar toen ik het wel dronk met suiker is het altijd rietsuiker :). DAt is dus stevia.. Ik zag het ooit staan in een recept maar snapte niet wat het eigenlijk was.

 • Veel gezonder de Agave siroop.
  Cool de iPad’s… maar idd in deze tijd van bezuinigingen is het ook een beetje verbazingwekkend… maar goed, misschien helpt het bij lange wachttijden om minder chagrijnige patiënten op consult te krijgen. Dat is ook wat waard.. ;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Bloglovin Facebook Instagram Twitter Pinterest

Welkom in de Waymadi Kitchen met spices van Food, Mommy & Lifestyle!

Madelon

Madelon

Multiculti foodblogger pur sang.
Schrijft als blogging mama ook met liefde over mama lifestyle, borstvoeding, (ergonomisch) babydragen en natuurlijke producten. Mama van mister Z (1).

Facebook Bloglovin Instagram Twitter Pinterest

foto tracy vierkant

Tracy

Multiculti Sweettooth. Schrijft elke vrijdag over mama lifestyle, food of mama talk. Mama van mister E (1) en miss A (0).

Bloglovin Facebook Instagram Pinterest

Meer over ons...

E-mail abonnement

Ontvang bij elk nieuw artikel direct een melding in je mailbox!

Facebook

Kijk in de Wereld van een Voedende Mama

borstvoeding kan overal!

Madelon schrijft regelmatig over borstvoeding en alles wat daarbij komt kijken. Deze artikelen staan al online:

 • Deel 1 (Waarom borstvoeding)

 • Deel 2 (Persoonlijk verhaal Madelon)

 • Deel 3 (Co-sleeping)

 • Deel 4 (Kloven en bedekt voeden)

 • Deel 5 (Voedingsbh's)

 • Deel 6 (Melkpunt)

 • Deel 7 (Kolven: Medela Symphony en Freestyle)

 • Deel 8 (Borstvoedingsketting)

 • Deel 9 (Wat te eten?)

 • Deel 10 (Waarom ik kies voor langvoeden)

 • Instagram

  Copyright

  Alle tekst, foto's en filmpjes op Waymadi.nl zijn, tenzij anders vermeld, gemaakt door en eigendom van Waymadi.nl.

  Enige inhoud overnemen of verspreiden anders dan via de aangeboden social media is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming.

  Het printen van recepten is toegestaan voor eigen huiselijk gebruik.

  Disclaimer

  Fahad

  Zie je dit miniatuurlogo van Fahad staan?

  Wij plaatsen dit logo om je te vertellen dat het artikel een samenwerking is en/of een winactie bevat die gesponsord wordt door een bedrijf.

  Dit is vanaf januari 2014 verplicht door de Reclamecode Social Media.