Madame Jeanette Piccalily

Er zijn een aantal producten die hier vast in de voorraadkast staan. Vaak opgestapeld in kleine voorraadjes, want je zou toch maar zonder komen te zitten! De Madame Jeanette Piccalily van Lekker Bekkie is een musthave voor ons. Dit is niet alleen een essentieel ingrediënt voor de homemade Shattà (sambal) die W maakt, maar ook in andere gerechten wordt dit scheutig gebruikt. In roti maakt deze piccalily het gerecht af. En een keer raden van welk gerecht ik de foto’s kwijt ben? Juist mijn roti. Ik heb ze van de week opnieuw gemaakt, maar ben er niet helemaal tevreden mee voor een fotorecept. Ik zoek hard verder want het roti recept staat al veel te lang in de concepten :(.

Staat er bij jou ook een product altijd in je voorraadkast?

11 Reacties op Madame Jeanette Piccalily

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Bloglovin Facebook Instagram Twitter Pinterest

Copyright

Alle tekst, foto's en filmpjes op Waymadi.nl zijn, tenzij anders vermeld, gemaakt door en eigendom van Waymadi.nl.

Enige inhoud overnemen of verspreiden anders dan via de aangeboden social media is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming.

Het printen van recepten is toegestaan voor eigen huiselijk gebruik.

Disclaimer

Fahad

Zie je dit miniatuurlogo van Fahad staan?

Wij plaatsen dit logo om je te vertellen dat het artikel een samenwerking is en/of gesponsord wordt door een bedrijf.

Dit is vanaf januari 2014 verplicht door de Reclamecode Social Media.

BlogSociety