Madame Jeanette Piccalily

Er zijn een aantal producten die hier vast in de voorraadkast staan. Vaak opgestapeld in kleine voorraadjes, want je zou toch maar zonder komen te zitten! De Madame Jeanette Piccalily van Lekker Bekkie is een musthave voor ons. Dit is niet alleen een essentieel ingrediënt voor de homemade Shattà (sambal) die W maakt, maar ook in andere gerechten wordt dit scheutig gebruikt. In roti maakt deze piccalily het gerecht af. En een keer raden van welk gerecht ik de foto’s kwijt ben? Juist mijn roti. Ik heb ze van de week opnieuw gemaakt, maar ben er niet helemaal tevreden mee voor een fotorecept. Ik zoek hard verder want het roti recept staat al veel te lang in de concepten :(.

Staat er bij jou ook een product altijd in je voorraadkast?

11 Responses to Madame Jeanette Piccalily

Reageer

Madelon

Welkom op Waymadi.nl!

Je vindt hier mijn recepten en artikelen over fijne (mama- en baby)goodies.

Je kan mij ook volgen op:

Facebook
Instagram
Bloglovin'

Er staan 2 winacties online!

Meer over mij...

bloglovin

Ontvang bij elk nieuw artikel direct een melding in je inbox :)

Join 10 other subscribers

Klikken maar!

Ik lees het liefst je blogs over:
(Meerdere keuzes mogelijk)

View Results

Loading ... Loading ...