Goede voornemens? Welcome back ‘WDWE’!

fattah

Er is veel gebeurd in 2013 in huize B. Naast mijn enorm drukke baan had ik al weinig tijd voor mijn online ‘kindje’ en toen ik zwanger was van MisterZ ging dat helemaal bergafwaarts. Mijn gezondheid liet veel activiteiten gewoon niet toe en helaas was ook bloggen me te veel. Maar wat miste ik het, bloggen is voor mij echt ontspanning. Mijn blog is voor mijn gevoel dan ook flink verwaarloosd.

fattah en kipdrum

Wel heb ik genoeg tijd, lees maanden, gehad om eens na te denken welke richting ik nou op wil met mijn blog de komende tijd. En wat doe je dan? Dan ga je terug naar je ‘roots’. Wie mij al wat langer volgt, weet dat ik een paar jaar geleden ben begonnen met de “What Did We Eat” blogjes die daarna op meerdere blogs werden overgenomen, iets waar ik toch wel een beetje trots op ben.

roti

De lol ging er voor mij alleen toen een beetje af omdat de WDWE blogjes op bijna elke blog die ik zelf volgde verschenen. Toch is het stiekem wel wat ik echt leuk vind. (Foto)foodbloggen en recepten dus! Mijn Canon spiegelreflex ligt al weer klaar

;)

vislinguine

De antwoorden van de poll die de laatste maanden online heeft gestaan laten al zien dat jullie dat vast niet erg vinden. Dus bij deze, bereid je maar voor.

WDWE is back.  :wolkyes

9 Responses to Goede voornemens? Welcome back ‘WDWE’!

Laat een reactie achter: