Cosy de Winter door met Hunkemöller | Winactie *Gesloten*

Schermafbeelding 2014-12-08 om 13.05.49

Hunkemöller

Afgelopen september werd mijn plaatselijke Hunkemöller verbouwd en hadden ze flinke kortingen op de gehele collectie. Ik sloeg dus mijn slag hehe. Naast meerdere fijne nachthemden van viscose met knoopjes aan de voorkant (must voor borstvoeding!) nam ik ook jumpsuits mee en fijne katoenen pyamabroeken. 

Ik schreef al eerder dat ik de voedingsbh’s van Hunkemöller heb gedragen. Ze geven weinig steun bij een grotere cup vind ik persoonlijk maar zitten wel lekker zacht, perfect voor de periode dat ik enorm last had van stuwing en echt geen strakke kleding kon verdragen bij de boobies. Ik draag ze nog wel eens thuis en nu het ’s nachts kouder is gebruik ik ze ook weer regelmatig.

Ik ben al jaren fan van de Hunkemöller producten en draag thuis ook graag de comfy huiskleding en nachtmode uit de wisselende collecties. De stoffen zijn zacht en van goede kwaliteit en lijken nauwelijks te slijten ook na veel wassen. En wie slim de aanbiedingen afwacht scoort veel leuks voor redelijke prijzen hehe.

Schermafbeelding 2014-12-08 om 13.00.47 Schermafbeelding 2014-12-08 om 13.01.04
Ik heb meerdere onesies en die bevallen me heel goed. Ook hubby vindt ze erg leuk staan haha. Ze zijn lekker warm en staan ook leuk. En hebben handige knoopje aan de voorkant. Alle kleding die ik het afgelopen jaar heb gekocht moet fatsoenlijk open kunnen voor de borstvoeding. De Hunkemöller collectie heeft daar genoeg van en is eigenlijk mijn vaste spot om te kijken wanneer ik wat nieuws voor thuis nodig heb.

Voor mij zijn jumpsuits en cosy huiskleding echt de ultieme chillkleding. Pot thee erbij en spelende dreumes en ik vermaak me wel haha. Ook vind ik de jumpsuits erg fijn omdat ze niet omhoog kruipen wanneer ik mister Z in de doek knoop, wat meestal wel gebeurd bij een shirt of truitje.

PDP_Cosy_500x100_NLv3

Mocht je nog willen profiteren van wat korting, op Hunkemöller.nl is er nu de actie dat je bij de aankoop van nachtmode 20% korting krijgt op 2 items en bij aankoop van 3 of meer items 30% korting. Tipje ;)

Winactie

En nu iets heel leuks :D. Ik mag in samenwerking met Hunkemöller een cadeaukaart met €20,- shoptegoed weggeven.

Hoe doe je mee?

 1. Laat een reactie achter onder dit artikel met geldig (!) email-adres
 2. Vertel me wat je graag wil shoppen bij Hunkemöller of wat je favorieten zijn :D

Delen op een van de social media zou ik erg lief vinden maar is geen must ;)

Deze winactie sluit op maandag 15 december 2014 23.59 uur. De winnaar wordt random gekozen en per e-mail benaderd voor adresgegevens.

Gefeliciteerd Monique! Je hebt inmiddels al een bericht van mij gehad. 

Love MadelonFahad

Bron foto’s: Hunkemöller.nl

38 Comments
 1. Wat leuk dat er korting is! Ik wilde juist voor de winter nog wat pyjama’s met knoopjes of in ieder geval iets lekker cozy warm aanschaffen wat ook nog eens makkelijk voedt.

 2. Ohh leuk! Ik haal al mijn ondergoed bij de Hunkemöller, het zit altijd goed. Het gestipte onesizie staat met stip bovenaan mijn verlanglijstje. ♡

 3. Hi, ik zou voor een lekkere warme pyjama gaan… Daar heb ik vooral echt behoefte aan, vooral nu ik ziek ben, kan ik niets anders denken!

 4. Geweldige actie , ik zou een heerlijk dikke pyjama broek halen voor op de bank met een kop thee. Ik dacht ik waag de gok, misschien heb ik het geluk aan me zijde.

 5. Jaaa ik ben ook fan van de hunckemoller.
  Ik zou het shop tegoed gebruiken voor een nieuwe bh die zo duur zijn in mijn maat. Tenminste als je een leuke wil die ook nog goed zit…

 6. Leuke actie! Indien deze bon ook bruikbaar is in België zou ook ik graag deelnemen aan de winactie! Ik ga namelijk, net zoals Kim in de reactie hier boven, in sha Allah in september trouwen en ben volop bezig me de voorbereidingen en lingerie aankopen is dan ook iets wat op men lijstje staat! Indien het niet in belgie geldig is gun ik het Kim evenzeer want ik weet hoe groot de noodzaak is om er op die avond mooi bij te willen zijn ;-)

 7. Erg leuk.. . Met deze kou kun je niet genoeg lekkere warme huiskleding hebben. Lekker voor de bank. Met een dekentje en een kop thee.

 8. Wauw, shoptegoed voor de Hunkemöller wil ik ook wel winnen! :) Daar zou ik dan een cosy vest van halen, die van de Hunkemöller zijn zo zacht!

 9. Salam alaykoum wa rahmatoeAllah

  Oh wat leuk, ik doe mee.. Ik zou het gebruiken om bij te leggen aan een cosy, warm bv-proof pyjamaatje…

 10. Jaaa! Weer een leuke winactie. Een paar weken geleden had ik een goede sport beha nodig en deze heb ik bij de hunkemoller gehaald. Zit heel lekker en geeft goede steun. Helaas hebben ze geen mooie voedingsbh’s maar al mijn lingerie komt hier vandaan!
  LOVE IT!

 11. Ik doe graag mee! Ik heb een cup die vaak alleen bij de Hunkermöller te koop is en echt lekker zit. Alleen vind ik het zo duur om allemaal bh’s van 30 euro te kopen. Daar zou deze kadokaart goed van pas komen!

 12. Ik wil (moet) bh’s shoppen. Beetje jammer dat als je 35 kilo afvalt je geen boobies meer overhoudt ;( Ik heb ladingen bh’s in cup F en G maar maar 2 in mijn nieuwe maat C. Ik heb dus drastisch nieuwe bh’s nodig!

 13. Jááá,

  ik ga altijd los bij de hunkemoller uitverkoop aka outlet <3

  Maar ik zou met de bon gaan voor een goede stevige mooie bh, dat is met mijn cupmaat altijd een gevecht tussen mooiheid, stevigheid en budget.

 14. Ik zou ontzettend graag het shoptegoed van de hunkemoller willen winnen! Ik ben die maandag 15 december jarig!! Dus het zo echt een super leuk cadeautje zijn!!

 15. Super leuke winactie! Heb al een heleboel mooie BH’s gezien bij Hunkemöller die ik heel graag zou willen gaan halen. Die cadeaubon komt dus heel goed van pas!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>