Woody’s, Nijntje Kinderbestek, Yogi & Yousef’s Dadels en meer…

De vorige shoplog werd enthousiast ontvangen. Dus heb ik de afgelopen weken weer foto’s gemaakt van onze geshopte spulletjes!

stabilo woody's

De nieuwste aankoop voor mister Z. is een stel kinderpotloden. Het zijn mooie afgeronde dikke potloden die door Stabilo zelf Woody’s worden genoemd. Deze potloden zijn speciaal voor kleine kinderhandjes. Ze zijn zacht dus geven makkelijk kleur af.

Met een grote dikke punt die je ook met water kan mengen, dan heb je aqaurelverf. De kleur zelf is wasco dus ook veilig voor de hele kleintjes. In plaats van een waarschuwing dat dat de potloden niet geschikt zijn voor kinderen onder de drie jaar staat er alleen een waarschuwing om deze te bewaren onder de 30° zodat ze niet smelten.

Je hebt twee verpakkingen, ik kocht het setje van 10 stuks. Je hebt dan de kleuren rood, goud, roze, blauw, zwart, oranje, bruin, geel, groen en zilver. Ik betaalde bij Bruna € 16,45.

avent rietjes en bestek nijntje

De dreumes was toe aan eigen bestek. Ons gewone bestek was te groot en te scherp dus ging ik op zoek naar leuk kinderbestek. Nijntje doet het altijd goed dus bestelde ik dit leuke Nijntje kinderbestek bij MamaLoes Babysjop. Dit Mepal Nijntje bestekset heeft volledig afgeronde hoeken en kost € 8,95.

Dat was niet het enige wat ik bij MamaLoes kocht. De rietjes voor Zahed zijn rietjesbeker kan ik niet in een gewone stenen winkel vinden in onze woonplaats. Ik gebruik ze ook regelmatig als rietje op een zakje knijpfruit. Ze hebben namelijk een anti lek systeem waardoor je er alleen met zuigen wat uit krijgt. Zo’n extra setje met een klein raggertje kost € 6,49.

https://instagram.com/p/0QybDTrbja/?taken-by=thewaymadicrew

Wanneer zo’n zakje knijpfruit op de grond valt of dat meneer dreumes denkt ‘hier gaan we in knijpen’ heb je niet gelijk het halve zakje over de grond liggen. Of over de kleding van de dreumes of mama of papa ;)

biologische zakjes knijpfruit

En die zakjes knijpfruit waren vorige week in de Bonus bij de Appie dus sloeg ik even voorraad in haha.

dadels yogi yousef-2

Ik bestelde bij Biocare Online. De dadels van Yogi en Youssef stonden al een hele tijd op mijn boodschappenlijst. Dit is een doos van 3kg waarvoor je € 29,95 betaald. Ongeveer dezelfde prijs als je betaald voor medjoul dadels. Stiekem vinden wij deze sukkary dadels nog lekkerder! Ook bestelde ik natuurlijke tandpasta zonder fluoride voor mij en de grote meneer en ook de kleine meneer had nieuwe tandpasta nodig.

lovechock

Omdat we toch aan het bestellen waren deed ik er ook een paar LoveChocks bij. Ik vind ze niet goedkoop, maar ze zijn erg lekker haha. Zelfs de dreumes komt een stukje vragen zodra hij ziet dat ik deze aan het snoepen ben.

Kiddylicious

Voor mister Z. bestelde ik weer nieuwe voorraad van Kiddylicious. Mijn uitgebreide review van dit merk staat al online.

En andere nieuwe aanwinst is mijn moederfiets waar ik erg van geniet met dit mooie weer. Daar over in een volgende blog meer ;)

Love Madelon

8 Comments
  1. Leuk! Ik hou ervan om veel foto’s te zien. Kiddylicious kende ik nog niet. Ik geef Mila sowieso weinig te snoepen, maar dit ziet er verantwoord uit. En dadels…mjam!

  2. Ik vond die dadels wel duur eigenlijk maar ben echt benieuwd naar ze. Ik lees echt overal goede verhalen.

    Kleurt Z. al? N. wil heel graag met de kleurtjes en stiften van S. rondlopen maar hij tekent gewoon lekker op de grond dus daar begin ik niet aan. Ik heb voor S. ook van die goede potloden gekocht van Stabila, die zijn wel heel groot. Bij de Blokker had ik toenertijd voor de S. die kleinere gekocht maar ik vind die van jou precies wel heel duur. Zijn die speciaal?

    1. Z. vind het leuk om te krassen op papier maar hij eet de potloden als hij de kans krijgt. Daarom kocht ik deze. Ze zijn van wasco gemaakt wat ze niet giftig maakt. Ik heb ook wel normale kleurpotloden liggen maar daar knaagt hij op zodra hij de kans krijgt. Dat vind ik maar niks.

  3. Slim van dat rietje!! De potloden komen op mijn wishlist voor Aiden. Hij vindt kleuren hartstikke leuk, maar met die dunne potloden komt hij ook niet al te ver. Stond vanmiddag nog met wasco krijtjes van Bruynzeel in mijn handen, maar deze ook nog maar even bekijken!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>