Little Tikes Catch Me Crabbie *Winactie*

Little Tikes Crabbie

Vanaf vandaag heb ik de komende weken elke week een of meerdere leuke winacties voor jullie. Vandaag laat ik jullie de Little Tikes Catch me Crabbie zien, èn we gaan er een weggeven!

Little Tikes Catch me Crabbie

Deze vrolijke krab komt uit de Ocean Explorer collectie. Hij is bedoeld voor kinderen vanaf 6 maanden. Hij beweegt heen en weer waardoor kleintjes gestimuleerd worden om er achteraan te gaan en meer te bewegen. Botst hij tegen iets hards aan dan gaat hij weer terug in de richting waar hij vandaan kwam.

Het lijkt mij een erg leuk speeltje voor kindjes die net kruipen of net leren lopen. Crabbie heeft een perfect tempo voor de kleintjes die nog niet zo snel zijn.

Little Tikes Crabbie

Zelf ben ik niet altijd fan van speelgoed met muziekjes, gelukkig heeft de Crabbie twee geluidsstanden. Het valt inderdaad niet te missen wanneer de Crabbie in gebruik is haha.

Little Tikes Crabbie

Mister Z is natuurlijk al wat ouder en is met 2 jaar een vlotte loper. Toch vindt hij de Crabbie ook leuk om mee te spelen. ‘Kwabie’ wordt vaak tussen de knuffels gezet om verplicht te gaan slapen of krijgt een tik op zijn hoofdje om weer een muziekje te spelen. En Crabbie is ook erg leuk om aan te zetten naast je slapende kat. Met schaterlachende peuter ernaast haha. 

De adviesprijs van de Little Tikes Catch Me Crabbie is €19,99. 

Catch me Crabbie

Win een Little Tikes Catch Me Crabbie!

Lijkt deze vrolijke Crabbie jou leuk voor je kindje? Doe dan snel mee met de winactie!

Om de winactie voor iedereen toegankelijk te maken ga ik hem niet verplicht koppelen aan social media. Wel zou ik het erg leuk vinden als je dit artikel deelt op Facebook of Twitter of Pinterest. Je kan hiervoor de knoppen onder het artikel gebruiken.

Hoe doe je dan wel mee?

Laat een reactie achter onder dit artikel met een geldig e-mailadres waar ik je kan bereiken als je wint!

Meedoen kan tot en met zaterdag 28 november 2015. De winnaar ontvangt een e-mail van mij met verzoek om adresgegevens.
9 Comments
  1. Oh wat een geweldig leuke winactie en wat lijkt dit kleine vriendje mij leuk voor onze kleine aap die op het moment lekker druk is met het oefenen van zijn kruiptechnieken! Daarom doe ik heeeeel graag mee.

  2. Wat een leuk speeltje. Mijn zoontje van bijna 6 maanden begint net wat meer te bewegen op zijn buik. Dit zou ideaal zijn want hij is nogal snel verveeld op de grond (en in de wipstoel en in de box..). Ook handig voor mama natuurlijk…;)

  3. Ik doe mee voor de kleine van mn zus….. al denk ik dat die 3 van mij er ook heeeel graag mee spelen en er goed op zullen passen tot de kleine van mn zus gaat kruipen :)

  4. Wat leuk zeg! Ik ben momenteel 5 maanden zwanger, van een jongetje! We zijn druk bezig met het aanschaffen van spulletjes, inrichten van het kamertje en natuurlijk ook op zoek naar leuk én leerzaam speelgoed. Omdat allen natuurlijk nog nieuw voor mij is vind ik het heel handig om reviews op blogs te lezen en video’s op Youtube te kijken, zodat ik alles een beetje kan ontdekken. Dit kende ik nog niet, maar ik vind het hartstikke leuk en het is zeer welkom alvast voor mijn kleine jongen Fingers crossed!

  5. Leuk! Ik doe mee voor mijn zoontje van 10 maanden. Hij is nogal snel verveeld met speeltjes die niet zo veel kunnen en doen. Dit zal hij hartstikke leuk vinden en zo hebben we gelijk een cadeautje voor kerst.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>