Wil jij een #Waymadifood Weekmenu?

Ik hou van plannen. Structuur geeft overzicht en is praktisch omdat ik voor een paar dagen tegelijk boodschappen kan doen. Elke dag naar de winkel en nadenken wat we gaan koken vind ik vervelend. De neiging om makkelijk en vaak wat ongezonder eten klaar te maken is dan groter.

#Waymadifood weekmenu

Tegenwoordig heb je genoeg keuze uit boxen die je kan bestellen vol boodschappen en recept. Zelf vind ik het rondje supermarkt ook wel leuk. Maar als moeder wil ik niet elke dag bedenken wat er gekookt moet worden. Daarom maak ik regelmatig weekmenu’s. En nu ook voor jou!

#Waymadifood weekmenu’s mèt boodschappenlijst.

Een aantal van jullie kennen mijn wens om ooit een of meerdere kookboeken uit te brengen. Maar we beginnen klein. Weekmenu’s it is!

Wat ben ik van plan? Ik heb nu een flinke stapel recepten liggen die in de weekmenu’s gaan komen. De meeste recepten staan niet op de website en zullen er ook niet in die vorm op komen.

Alle recepten zijn geschikt voor een gezin, maar ook als je alleen bent of met z’n tweëen. Krijg je eters? Ook dan is het weekmenu te gebruiken. In de komende weken zal ik 1 of 2 recepten uit het weekmenu als freebie beschikbaar stellen.

Wat kun je nog meer verwachten? De recepten komen met een duidelijke kookinstructie en tips. Je kan kiezen bij elk recept en de boodschappenlijst voor hoeveel personen je gaat koken. Hou je niet van pittig of lust je een ingrediënt niet? Elk recept is aan te passen naar je eigen smaak en bevat tips van mij om dit te doen.

Op mijn social media deed ik al een oproep wat jullie wensen zijn. Voel je vrij om onder dit artikel ook je wensen door te geven!

Help mij jou te helpen

Eigenlijk zijn deze menu’s gewoon kleine e-books. Daar zit natuurlijk flink wat werk in. Veel meer dan in het schrijven van een normale blog. Daarom zou ik het fijn vinden als jullie mij ook willen helpen.

Vertel iedereen die je kent dat er #Waymadifood weekmenu’s aankomen! 

Op de Waymadi Facebookpagina zie je deze status staan:

Like de post. That’s it. Mocht je het leuk vinden, voel je vrij dit artikel te delen op je social media of je vrienden te taggen op Facebook. Doe wat jij prettig vindt!

Ben jij geïnteresseerd in een #Waymadifood weekmenu?

Schrijf je dan hier in:

Geen spam of dagelijkse mails, je ontvangt een wekelijkse email met mijn laatste blogs en zodra het eerste weekmenu beschikbaar is ben jij de eerste die het weet!

3 Comments
  1. Salaam Wa’laykum,

    Ik ben fan! Vind jou recepten sowieso smullen en ik wil graag nieuwe dingen uitproberen dus dit is superhandig. Moge Allah je rijkelijk belonen voor wat je allemaal doet, je bent top!
    ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>