Sinds ik mijn blog in 2006 begon heeft deze een flinke groei meegemaakt. Was ik in het begin blij met een handvol bezoekers per dag, inmiddels mag ik maandelijks 11.000+ unieke bezoekers verwelkomen.

Waarom kiezen voor Waymadi.nl?

Waymadi.nl staat bekend om de gevarieerde regelmatige publicaties over eten, het moederschap en natuurlijke producten. De blog wordt hoofdzakelijk in het Nederlands geschreven.

Door het brede publiek wat Waymadi.nl bereikt word ik regelmatig benaderd voor samenwerkingen. Om mij en jou als geïnteresseerde alvast wat tijd te besparen hieronder een overzicht van wat er wel en niet mogelijk is op Waymadi.nl.

Statistieken

Ik hou mijn blogstatistieken bij met Google Analytics. Opvragen mag natuurlijk.

  • Social media (januari 2017)

Review

Producten kunnen opgestuurd worden voor een review. Ik test alle producten uitgebreid in ons huishouden en geef daarna mijn eerlijke (en ongezouten) mening. Wat ik schrijf is wat ik zelf zou willen weten wanneer ik informatie zou zoeken over een product. Alle reviews worden voorzien van door mij gemaakte duidelijke foto’s van het ontvangen product.

Het opsturen van een product geeft geen garantie tot daadwerkelijke publicatie tenzij daar nadere schriftelijke afspraken over zijn gemaakt.

Producten die niet bij mijn blog passen komen niet in aanmerking voor publicatie.

Winactie

Ik vind het heerlijk mijn lezers blij te mogen maken met cadeautjes. Een winactie is een zeer effectieve manier om een product onder de aandacht van veel lezers te brengen. Ik combineer een winactie vaak met een review. Vanzelfsprekend worden winactie gepromoot op alle social media van de blog.

Advertorial

De kosten voor een advertorial worden berekend met de vaste formule: €50,- starttarief plus €10,- voor elke 1000 unieke bezoekers gemiddeld over de afgelopen 3 maanden.

Details over de te plaatsen advertorial zijn uiteraard flexibel bespreekbaar.

Wat er niet mogelijk is op Waymadi.nl

En een kort overzicht van wat er niet mogelijk is op Waymadi.nl.

  • Advertentie ruimte huren voor banners of vergelijkbare reclame uitingen.
  • Gastartikelen aanleveren voor publicatie (met daarin verwijzende links verwerkt). Zie daarvoor het kopje ‘Advertorial’.
  • Tegen betaling een positieve review schrijven.
  • Advertorials publiceren zonder ‘gesponsorde content’ melding.
  • Linkruilen.

Overige belangrijke informatie

Alle door mij gepubliceerde artikelen worden geoptimaliseerd voor zoekmachines, voorzien van kwaliteitsfoto’s en gepromoot op de bij de blog horende social media. Dit kost tijd en toewijding. Doe je me een voorstel, maak het dan ook echt interessant voor mij en mijn lezers.

Ik ben zeer selectief in de samenwerkingen die ik aanga om de kwaliteit van de blog consistent hoog te houden. Per maand zijn er een beperkt aantal plekken beschikbaar voor gesponsorde content om een prettige balans in de artikelen te behouden.

Ik ben open en eerlijk over alle samenwerkingen op Waymadi.nl. Dit betekent dat ik me houd aan de reclamecode voor social media die mij verplicht aan te geven dat een artikel gesponsord is.

Wekelijks ontvang ik vele e-mails en persberichten. Mijn gezin en mijn gezondheid staan voor mij op de eerste plaats. De blog is voor mij (nog) geen zakelijke onderneming. De website en alles wat daarbij komt kijken is voor mij zowel het kunnen uiten van mijn creativiteit als ontspanning.

Het is dus zeer goed mogelijk dat je niet gelijk dezelfde dag een reactie van mij op je e-mail ontvangt. Stuur je een aan mij persoonlijk gerichte e-mail dan krijg je wel altijd een antwoord.

Contact opnemen

Voor de recentste statistieken, (adres)gegevens voor het opsturen van producten en/of persberichten of het opvragen van andere informatie kun je mij bereiken via Madelon[at]Waymadi.nl of gebruik het contactformulier in de sidebar.

Contact