Madame Jeanette Piccalily

Er zijn een aantal producten die hier vast in de voorraadkast staan. Vaak opgestapeld in kleine voorraadjes, want je zou toch maar zonder komen te zitten! De Madame Jeanette Piccalily van Lekker Bekkie is een musthave voor ons. Dit is niet alleen een essentieel ingrediënt voor de homemade Shattà (sambal) die W maakt, maar ook in andere gerechten wordt dit scheutig gebruikt. In roti maakt deze piccalily het gerecht af. En een keer raden van welk gerecht ik de foto’s kwijt ben? Juist mijn roti. Ik heb ze van de week opnieuw gemaakt, maar ben er niet helemaal tevreden mee voor een fotorecept. Ik zoek hard verder want het roti recept staat al veel te lang in de concepten :(.

Staat er bij jou ook een product altijd in je voorraadkast?

12 Comments
  1. Ik heb altijd megascherpe groenepepersaus in de kast staan. Niet voor mezelf, maar voor mijn man. Helaas is het in Nederland niet te koop, dus elke keer als we in Indonesië zijn of als mijn broer weer eens naar NL komt zit er een dikke voorraad in de koffer :-)

  2. hey schat,
    dit moet je over je kalkoenspek smeren en eten met brood!
    Toen ik geen moslim was at ik dit dus met ham ( kerst ham) en met brood. Ben een aantal jaren voordat ik moslim werd geswitched naar kalkoenham en spek enz en this baby on that meat is delicious !!!!!
    xxx

  3. oooh nee haha ik had deze ook in me kast staan totdat ik zo stoer gewoon een lepel eruit nam en hapte ……BRANDD BRANDDD ik kan heel wat heet eten verdragen maar ditte madelon moahahahahh mango chutney en sambal is hier niet aan te slepen :D maar deze pot never nooit meer hihihi

  4. Ik ben niet zo van de voorraad maar ik heb altijd een gigantische pot mosterd (uit Frankrijk gehaald door mijn ouders) in de koelkast staan. Ik hou van mosterd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.