zara baby spring summer 2015

Zara Baby Collectie Spring Summer 2015

Voor mezelf slaag ik nauwelijks bij Zara. Die kleding is gewoon niet gemaakt voor mijn curves :P Voor mister Z vond ik wel nieuwe items voor zijn kledingverzameling. Ik was eigenlijk op zoek naar een paar nette joggingbroeken. Een half uur later had ik voor € 200,- aan kinderkleding in de shoppingbag zitten *whoops*. Kijk je mee?

zara baby spring summer 2015-2

Het was mijn eerste bestelling ooit bij Zara dus ik was erg benieuwd, vooral naar de kwaliteit. Mister Z is een smal gebouwd mannetje. Niet alle merken kleding vallen goed. Los vallende kleding staat hem lekker casual maar de look ‘ik verzuip hier in’ vermijd ik natuurlijk.

zara baby spring summer 2015-3

Alle kleding in dit artikel is maat 86. Mister Z draagt nu meestal de maten 74 en 80. De kleding van Zara valt hem ruim maar niet te los. Al zullen een aantal ook deze herfst en misschien wel winter mee kunnen vermoed ik.

 

zara baby spring summer 2015-8

Ik was al een paar maanden op zoek naar een rode jeans. Deze belandde dus gelijk in mijn mandje! Ik hou van kleur en mister Z kan eigenlijk alle kleuren wel hebben. Rood is een van mijn favorieten. Mijn twijfel was alleen, het is een skinny. Na aanpassen was de twijfel gelijk weg, het staat hem geweldig.
zara baby spring summer 2015-7

Zara Parka met multizakken en capuchon € 25,95 | Zeazoo Kids Leather Slippers

Voor dit artikel ben ik aan het experimenteren geweest met foto’s van de kleren die ik heb gehouden. Ik ben nog niet 100% tevreden, maar de foto’s zijn wel vrolijk geworden :D De schoentjes die je ziet zijn van het merk Zeazoo Kids. Je kan van dit merk en de schoentjes in de maand mei een artikel verwachten.

zara baby spring summer 2015-10

Zara vest met rits en tekstprint € 21,95 | Zeazoo Kids Blue Leather Sandals | Zara Denim 5 zakken broek Skinny € 17,95 

Een vest kan echt niet ontbreken. Ideaal om als extra laagje te gebruiken. Omdat wij veel dragen ook snel uit te trekken wanneer nodig.

zara baby spring summer 2015-5

Zara Basic broek met applicatie grijs gemêleerd € 7,95 | Zeazoo Kids Leather Manga Shoes | Zara Bodywarmer met capuchon en zakken diepblauw € 19,95

Dit is de eerste bestelling die ik doe met wat duurdere kleding. Z gaat niet zo hard door de maten meer heen en dan heb ik liever kleding die kwalitatief wat beter is zodat ze langer meegaan en er netjes uit blijven zien. Wij hebben daarom ook speelkleding en nette kleding, het gros van de kleding die ik hier laat zien valt onder nette kleding.

zara baby spring summer 2015-4

Zara Denim 5 zakken broek Skinny € 17,95 | Zara trui met geborduurde camera € 18,95

Ik ben blij met de nieuwe kleren van mister Z. en de kleine zelf ook. Waarom die trui met de camera erop een musthave was hoef ik denk ik niet uit te leggen toch? ;)

Kleine Z is nog maar een dreumes maar hij geeft al regelmatig aan wat hij graag wil dragen aan kleding en schoenen. Dat heeft hij niet van mij haha. Toen hij de nieuwe kleertjes zag moest hij ze ook gelijk aan, hilarisch.

Een gedeelte van mijn bestelling heb ik teruggestuurd naar Zara omdat ik de kwaliteit of kleur het toch net niet vond. Normaal breng ik pakketten die retour moeten zelf weg, Zara laat ze keurig bij je thuis ophalen. Dat heeft ook wel weer zijn charme vind ik.

Wat vinden jullie van deze Zara collectie? Wat voor merken shoppen jullie graag voor de kids?

Love Madelon Post Signature