Nu mag ik het dan eindelijk zeggen. Ik geef 2 jaar borstvoeding. Dat betekent dat we de WHO-norm hebben gehaald. Wat een mijlpaal!

Na alle opstartproblemen werd ik een langvoedster. Ook mocht ik nog ervaren hoe pijnlijk een borstontsteking is. Ondanks alle moeilijke momenten ben ik erg blij dat ik de twee jaar heb gehaald.

Stop je nu met borstvoeding?

Echt niet. Hubby en ik vinden dat Z zelf mag afbouwen. We zien dus wel hoelang we nog doorgaan. Hij drinkt nu overdag alleen nog als hij zijn middagdutje doet. ‘s Avonds voordat hij gaat slapen weer en ‘s nachts is het open bar. Normaal komt hij dan gemiddeld 2 keer, soms vaker.

Taart!

Verjaardagen vieren wij niet. Wat we wel een klein feestje waard vonden is 2 jaar borstvoeding. Met een klein clubje lieve vrienden en familie hadden we een gezellig middag. En…kan ik eindelijk jullie deze prachtige taart laten zien. Niet door mij gemaakt, maar door de lieve Aïsha van Lovely Layers.

Lovely Layers

Na een paar weken brainstormen en samen overleggen was dit het resultaat. Een gluten- en koemelkvrije taart, een echte uitdaging voor de bakster die dit nog nooit had gemaakt.

taart lovely layers 3

Zelf ben ik gewend te koken zonder allergenen, maar taart maken is niet mijn expertise. Wat was ik dus blij met wat Aïsha van mijn ideeën heeft gemaakt.

taart lovely layers 5

3 lagen luchtig biscuit met daartussen pistache botercrème en salted caramel botercrème. De buitenkant is afgestreken met romige vanille custard botercrème.

taart lovely layers 2

Daarnaast ben ik echt lyrisch over de details. You know me, ik ben van de details. Ik vroeg Aïsha om een Audi R8 te maken voor bovenop de taart. En sterretjes en ballonnen. Een vierkante taart in plaats van standaard rond.

Hoe leuk is het dan met iemand samen te brainstormen die ook de details tot in de puntjes wil uitwerken. Hubby en mister Z waren enorm enthousiast over de Audi R8 die tot in de kleinste details klopte. Mijn auto addicts.

Zegt het genoeg dat ik als niet-zoetekauw drie stukken op had? De dagen erna hebben we met z’n drieën de rest van de taart aangevallen. Aangevallen ja. Ik wilde eigenlijk een flink stuk invriezen maar er was gewoon niks over haha.

Lovely Layers

Anyway. Woon je omgeving Groningen en heb je eens een taart nodig? Lovely Layers is your cake dealer! De website plaatste ik hierboven al, wil je haar volgen like dan vooral de Lovely Layers Facebookpagina.

Keep on boobin’!