“Groei komt met de tijd en niet met hoge snelheid”. De quote voor de week wanneer ik de review over de Purpuz Planner schrijf. Ik ben zeer enthousiast dat kan ik je nu al vertellen. Door mijn autisme heb ik een grote behoefte aan structuur, overzicht en mindful doelgericht kunnen plannen. Dat geeft mij minder stress waardoor ik mijn dagen effectiever kan benutten.

Purpuz planner

Over de jaren heen heb ik al verschillende agenda’s, planners, bullet journals en andere planners geprobeerd maar na een paar maanden ga ik toch weer op zoek naar een andere. Of ik mis ruimte, of ik kan niet noteren wat genoteerd moet worden. Soms kan ik geen lijstjes maken die voor mij noodzakelijk zijn. Vaak mist er een dagindeling, of maandindeling. En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Ik was dus een beetje sceptisch na de enthousiaste live die ik op Facebook zag van bedenker Clen. Maar ik ben heel eerlijk, de Purpuz overtreft al mijn verwachtingen.

Ik pas het stappenplan, je lifecoach op papier, van Clen ietsje anders toe omdat ik de Purpuz voor privé, mijn blog, mijn zelfontwikkeling en therapie tegelijk gebruik. Dat ik dat überhaupt kan doen in dezelfde planner is echt uniek. Voorheen had ik steeds 2 of 3 notitieboekjes of agenda’s naast mijn digitale agenda en dat werkt natuurlijk stress en frustratie in de hand. Want, geen overzicht.

Stop dromen, start doen

Mijn eerste indruk van de Purpuz was positief. Ik ben gek op mooie agenda’s en dat de Purpuz 2019 ook in roze te verkrijgen is scoort hier hoge punten.

Ik vind dat Clen goed heeft nagedacht over wat noodzakelijk is en wat er echt in moet en wat overbodige shizzle is die alleen maar afleid. Je begint met het plannen van je doel volgens de Purpuz methode en vult daarna per maand je doel in. Wat heb je bereikt en wat wil je de komende maand bereiken? Zo ga je het hele jaar door.

Voor mij staan 2018 en 2019 volledig in het teken van zelfontplooing. Groeien in zelfzorg in de vele vormen die het biedt. Groeien in wie ik ben. En al die positieve drukte helpt de Purpuz me overzicht te houden. Liefde!

Er is veel schrijf- en notitieruimte. Het is een agenda en to do planner in een, heel praktisch. Ik kan mijn maanden en weken plannen. In het weekoverzicht kun je ook je dag volledig indelen. Het werken en plannen aan je doel kun je goed en overzichtelijk bijhouden.

Inhoud Purpuz planner

Wat kun je verwachten van de Purpuz planner? Dit is de inhoud:

  • stappenplan naar je doel waar je maandelijks op reflecteert
  • agenda
  • inspirerende quotes
  • maandelijks, wekelijks en dagelijks focus
  • plek voor reflectie
  • schetsboek
  • log voor dingen die energie geven
  • to-do’s voor privé en werk

Purpuz planner free download

Clen vindt dat iedereen van zijn methode gebruik moet kunnen maken, dus je kan de Purpuz ook gratis downloaden om zelf te printen.

Dit heb ik ook gedaan zodat ik de resterende maanden van 2018 al met de Purpuz kan werken want ik vind deze life coach op papier echt geweldig. Ik kan niet wachten tot ik echt in de planner zelf kan werken want ik vind het gebonden boek nog fijner werken.

Er is ook een Purpuz Clan op Facebook waar Clen zelf ook actief is.

Wil je meer weten over de Purpuz of er een aanschaffen? Klik snel verder naar Purpuz.com.

Op dit artikel is een disclaimer van toepassing.