Dit is mijn nieuwste project: de Waymadi KetoBox!

Klik hier om gelijk naar de gebruiksaanwijzing van de bakmixen te gaan.

De dames in mijn Lekker halal eten KOOLHYDRAATARM & KETO Facebookgroep zijn al razend enthousiast.

Waarom de Waymadi Ketobox

Er zijn geen meukvrije keto bakmixen op de NL markt. Of, je betaalt je blauw voor mixen met altijd een twijfelachtige inhoud. Ze bevatten voor de fabrikant goedkope en/of voor de consument minder gezonde ingrediënten.

Daarom besloot ik (na veel vraag) van mijn eigen recepten bakmixen te maken en kant en klare Chunky Granola. Meukvrij en lekker!

Makkelijk als je zelf niet kan of wil malen. Ook handig om eens kennis te maken met kha/keto baksels zonder zelf een flinke voorraad basisbenodigdheden in te moeten slaan.

Alle mixen worden vers gemaakt in de week van verzending, zijn glutenvrij (kunnen wel sporen bevatten) en kunnen bijna allemaal zuivel vrij klaargemaakt worden. Je krijgt de recepten erbij middels het informatieblad wat je hier onder kan downloaden.

Heb je allergieën? Stuur me even een bericht zodat we kunnen overleggen wat er voor je geschikt is of dat ik een aangepaste bestelling voor je maak.

Bewust verpakken

Mijn producten zijn meukvrij dus maak ik ook bewuste keuzes voor het verpakken. Je krijgt je bestelling zo veel mogelijk in milieubewuste/gerecyclede verzenddozen opgestuurd en ik gebruik kraft zakjes die makkelijk gerecycled kunnen worden.

De mixen en granola zijn ook geschikt als je diabetes 1 of 2 hebt. Alle producten zijn glutenvrij.

Ik hoop dat ik met deze ketoboxen de stap om te beginnen met kha/keto makkelijker kan maken of als je niet zelf kan/wil malen dat je zo toch lekker kan bakken.

Wat zit er in de Waymadi Ketobox

Met elk zakje maak je een compleet recept van mij. De Chunky Granola is al voor je gebakken en klaar voor gebruik. Je hebt 4 bestelopties om uit te kiezen:

1. Standaard Ketobox

Klik hier om een standaard ketobox te bestellen.

2. Ketobox + wraps

Klik hier om een Ketobox + wraps te bestellen.

3. Ketobox Granola

  • 2x 500 gram kant en klare Chunky Granola (20 porties)

Klik hier om een Ketobox Granola te bestellen.

4. Ketobox Starters

  • 1 x Koolhydraatarm Zadenbrood bakmix
  • 1x Noors platbrood bakmix
  • 1x Lijnzaad Wraps bakmix
  • 1x Lijnzaadcrackers bakmix
  • 1x Chunky Granola 350 gram

Klik hier om een Ketobox Starters te bestellen.

Gebruik

Het zijn 4 droge mixen waardoor je alleen natte ingrediënten toe hoeft te voegen en gelijk kan gaan bakken. Gemak uit een zakje! De producten zijn meerdere weken houdbaar dus je hoeft niet alles in een keer te maken, je kan dus even vooruit.

Wel adviseer ik je de recepten het liefst binnen een maand na ontvangst klaar te maken en dan vers in te vriezen. Directe links naar de recepten, ingrediënten, allergenen, voedingswaarde enzovoort staan op het Ketobox informatieblad:

Hoe kan ik bestellen?

Bestellen kan in de Waymadi Winkel.

Heb je vragen? Mailen kan altijd naar Madelon@Waymadi.nl of stuur me een bericht op Facebook.