feta vulling-2

Fetakaasvulling

  • 650 gram fetakaas
  • flinke handvol platte peterselie
  • flinke handvol koriander
  • eetlepel gemalen zwarte peper
  • 1/2 theelepel sambal
  • eetlepel sesamolie
  1. Verkruimel de fetakaas.
  2. Hak de peterselie en koriander fijn.
  3. Meng met de zwarte peper, sambal en sesamolie.

gehakt vulling

Gehaktvulling (ik zal later meer vullingen toevoegen)

  • 500 gram gehakt
  • theelepel ghee/roomboter
  • 1 ui
  • Zeezout
  • Zwarte peper
  • Flinke handvol platte peterselie
  • Flinke handvol koriander
  • 125 gram fetakaas
  • Eventueel 1/2 theelepel sambal
  1. Rasp de ui of hak fijn in keukenmachine.
  2. Fruit ui in de ghee.
  3. Voeg gehakt toe en bak dit rul tot het gaar is.
  4. Op smaak brengen met zeezout en zwarte peper.
  5. Hak de peterselie en koriander fijn en voeg toe aan het gehakt.
  6. Laat het gehakt afkoelen voor je de verkruimelde fetakaas er door roert.
  7. Dit is warme vulling, laat het goed afkoelen voor je de broodjes ermee vult.
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.