Meng het kokosmeel met het bakpoeder, zeezout en Greensweet Brown. Neem een mengkom en mix de eieren met de gesmolten boter, vanille en room. Let op dat de gesmolten boter wat afgekoeld is zodat het ei niet gaart.
Meng nu met een garde het kokosmeel mengsel door de natte ingrediƫnten tot een glad beslag. Laat het een paar minuten staan. Het beslag zal een stuk dikker worden. Kokosmeel neemt veel vocht op.
Verhit je pan en bak in je vetstof naar keuze je kokosmeel pancakes. Ik gebruik een maatschepje voor 1/4cup voor elke kokosmeel pancake.
Maak de kokosmeel pancakes af met wat Greensweet Syrup Gold en een beetje kokos.
Notities
Rasp de schil van een halve citroen en voeg het toe aan het beslag.
Gebruik je een ander merk kokosmeel dan kan het zijn dat je beslag te dik is. Je kan dan extra room toevoegen. Die van mij komt van Pit-Pit
1 eetlepel cacao bij het beslag geeft je chocolade pancakes.