120gram'poedersuiker' + 1 eetlepel voor garneringGreensweet Stevia icing
20druppels Greensweet Stevia Vanille
1/2theelepelzeezout
2large eieren
75gramfijn amandelmeel
Instructies
Verwarm je oven voor op 180 graden.
Neem een kleine (steel)pan en smelt op een laag vuurtje de grasboter. Voeg de cacao, zeezout en Greensweet Stevia 'poedersuiker' en Stevia vanille druppels toe en roer goed door met een garde tot je een glad beslag hebt. Het lijkt misschien veel maar met deze hoeveelheid cacao wil je geen bittere cacaosmaak. Ik gebruik bewust de 'poedersuiker' versie om een fudge structuur te krijgen.
Zet je vuur uit en laat het keto brownie beslag eventjes een paar minuten afkoelen.
Nu gaan de eieren er een voor een door. Maak er met je garde weer een glad beslag van en doe daarna het fijne amandelmeel erbij.
Stort het beslag in je bakvorm, gebruik een pannenlikker om al het beslag te kunnen gebruiken.
Nu het bakken. Van binnen mogen de keto brownies moist blijven. Dus niet te lang bakken. Houdt 15 minuten aan voor fudge brownies en 18 minuten voor een meer cake achtige structuur. Hou er rekening mee dat de keto brownies ook nog door garen tijdens het afkoelen.
Laat afkoelen op een afkoelrek en strooi daarna nog wat 'poedersuiker' bovenop je keto brownies als garnering.