Makkelijk recept voor keto stokbrood. Glutenvrij, geschikt voor diabetici en volledig koolhydraatarm.
Gang Brood
Keuken Wereldkeuken
Trefwoord Brood, Keto, Koolhydraatarm
Voorbereidingstijd 10 minutenminuten
Bereidingstijd 40 minutenminuten
Totale tijd 50 minutenminuten
Servings 12Plakjes
Calories 91.8kcal
Author Madelon
Equipment
Oven
Bakpapier
Mengkom
Weegschaal
Ingrediƫnten
160gramamandelmeel
25grampsylliumvezels husk
7grambakpoeder
3eiwittenvan een large ei
150mlkokend water
zeezout
Instructies
Verwarm je oven voor op 180 graden. Onder- en bovenwarmte.
Meng alle ingrediƫnten in een mengkom. Laat even staan tot al het water goed is opgenomen.
Neem een vel bakpapier en leg die op je bakplaat. Maak met koude of vochtige handen vier bolletjes of 1 stokbrood en leg deze op het bakpapier.
Bak het keto stokbrood in 40 minuten af. Ik wissel de laatste tien minuten van onder- en bovenwarmte naar ventilator met onder- en bovenwarmte voor een fijne korst.
Laat het keto stokbrood goed afkoelen op een bakrek voor je het aansnijd. Heerlijk met kruidenboter!