Fetakaasvulling
- 650 gram fetakaas
- flinke handvol platte peterselie
- flinke handvol koriander
- eetlepel gemalen zwarte peper
- 1/2 theelepel sambal
- eetlepel sesamolie
- Verkruimel de fetakaas.
- Hak de peterselie en koriander fijn.
- Meng met de zwarte peper, sambal en sesamolie.
Gehaktvulling (ik zal later meer vullingen toevoegen)
- 500 gram gehakt
- theelepel ghee/roomboter
- 1 ui
- Zeezout
- Zwarte peper
- Flinke handvol platte peterselie
- Flinke handvol koriander
- 125 gram fetakaas
- Eventueel 1/2 theelepel sambal
- Rasp de ui of hak fijn in keukenmachine.
- Fruit ui in de ghee.
- Voeg gehakt toe en bak dit rul tot het gaar is.
- Op smaak brengen met zeezout en zwarte peper.
- Hak de peterselie en koriander fijn en voeg toe aan het gehakt.
- Laat het gehakt afkoelen voor je de verkruimelde fetakaas er door roert.
- Dit is warme vulling, laat het goed afkoelen voor je de broodjes ermee vult.