About

[vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

WayMadi is een ’Food- en lifestyleblog’ geschreven door Madelon.

Wie is Madelon?

Deze multi culti foodie is geboren en getogen in Noord-Nederland. Mijn gezin is een samensmelting van verschillende roots. Ook mijn man W is een fervent hobbykok en mister Z (7 jaar) is onze kleine lekkerbek. Kat Fahad maakt de crew compleet.

Wij koken halal en houden van experimenteren met verschillende wereldkeukens. Sinds april 2018 eet ik vanwege gezondheidsredenen koolhydraatarm en dat bevalt me heel goed.

In 2010 ben ik afgestudeerd als Bachelor of Laws. Ik heb als jurist met veel plezier o.a. in de schuldhulpverlening gewerkt. Mijn gezondheid laat op dit moment niet meer toe dat ik (fulltime) werk.

Sinds een paar jaren is bekend dat ik chronisch ziek ben en hoogfunctionerend autisme heb. Ik ben mij gaan richten op zelfontwikkeling en neem ik je al schrijvende mee in mijn persoonlijke reis.

Fotografie

Fotografie is een van mijn preoccupaties. Alle content op Waymadi.nl is van mijn hand tenzij anders vermeld.

Helaas ben ik bekend met auteursrecht schendingen oftewel, diefstal van mijn foto’s en/of teksten. Daarom markeer ik mijn foto’s bewust met een logo. Als jurist is het auteursrecht mij goed bekend en heb ik meerdere keren met auteursrecht schenders afgerekend. Altijd je eigen content maken lieve mensen!

Over Waymadi.nl

Naast alles wat met eten te maken heeft heb ik meer interesses en schrijf ik graag ongezouten reviews.

Als moslima schrijf ik regelmatig over islamitische onderwerpen. Daarnaast ben ik een langvoedende mama, mister Z. heeft tot 3,5 jaar borstvoeding gekregen. Naast de artikelen over borstvoeding op Waymadi.nl ben ik ook actief bij Islamitische Borstvoedingsorganisatie Halimah en help ik regelmatig andere mama’s met vragen over borstvoeding.

#Waymadifood

Ik hou van bewust gezond eten maar ben geen gezondheidsfreak. Met een waslijst aan allergieën voor voedingsmiddelen (zowel ik als mister Z.) geef ik de prioriteit aan gevarieerd en gezond koken. Ik vermijd zoveel mogelijk geraffineerde producten, er komen hier geen pakjes en zakjes in huis en we koken met echte verse ingrediënten.

Omdat ik zelf en de kleuter een waslijst aan allergieën hebben ben ik gewend om aangepast te koken. In mijn recepten zie je dus regelmatig vervangingen voor tarwe, koemelk en/of lactose. Ook eten wij regelmatig glutenvrij en eet ik koolhydraatarm om gezondheidsklachten te reduceren. Mocht je een verzoekje hebben voor een recept dan mag je me altijd een bericht sturen via het contactformulier.

Mijn beste vriendin Tracy heeft regelmatig gastartikelen voor Waymadi.nl geschreven. Door haar drukke werkschema komt zij er helaas momenteel niet aan toe nieuwe artikelen te posten.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]