Coaching Reviews


Natasja
NatasjaZoom Boost Call: Het was precies wat we nodig hadden! Lees verder

Het was voor ons echt de knop die we nodig hadden om te switchen naar een gezondere etenspatroon. We zijn nog niet volledig keto, maar al wel op de goede weg.

We letten op welke groenten en fruit we kopen, want ik verschoot er van dat zelfs we daarin enkel hetgeen aten met de meeste koolhydraten in zoals flespompoenen die ik in alles gebruikte. Er is bij mij nu bijna 2 kg af, hebben zelfs een loopband aangeschaft omdat we ook voldoende beweging willen (iets wat enorm is verminderd sinds ik terug naar school ga).

Dus dat coachingsgesprek was precies wat ik nodig had Alhamdulillah.

Wil je enorm bedanken hiervoor ❤❤❤❤

Houria
HouriaWhatsapp Coaching: Ik kreeg inzicht in mijn wat mijn lichaam nodig heeft Lees verder

Begin oktober 2020 ben ik gestart met ze Whatsapp coaching. Waar ik vooral erg mee geholpen ben is dat Madelon mij heeft geleerd om vooral goed naar je lichaam te kijken en te observeren waar bepaalde cravings vandaan komen.

Ik had een erge sugar craving waar ik elke keer niet vanaf kwam. Ik at overdag weinig door drukte en ging dat in de avond dan compenseren. Madelon heeft mij ook vooral geleerd om vooruit te plannen, zodat je nooit in de verleiding komt wanneer je honger hebt.

Al met al heeft het mij veel inzichten gegeven in wat mijn lichaam wanneer nodig heeft. Erg waardevol en onwijs dankbaar. Kennis is macht !

Namira
NamiraWhatsapp Coaching:Ik eet mezelf nu gezonder! Lees verder

In april 2018 heb ik de overstap gemaakt naar het ketogeen leven. Sinds januari 2019 sta ik stil op het bekende platform. Ik kom niet aan en viel niet meer af. Van januari 2019 tot april 2020 heb ik van alles geprobeerd om van die (😖😫🤬🤯) platform af te komen maar niks hielp. Van nature geef ik niet op en ik accepteerde het feit dat ik vastzat op die platform.

In november 2019 was mijn lieve schoonzus opeens overleden. Mijn lichaam reageerde heftig en ik begon opeens weer af te vallen. Het was een gekke ervaring om blij te zijn in een intense verdrietig moment🥺. Maar mijn lichaam gaf eigenlijk aan dat er nog steeds bewegingsruimte was.

Alleen hoe kom ik daar? Wij hebben het leven opgepakt en weer kwam ik terecht op die bekende platform. Ik heb best wel wat traantjes laten vloeien.
Ik besloot toen om de lieve Madelon in te schakelen. In eerste instantie was ik sceptisch. Ik dacht echt wat kan een voedingsgoeroe als Madelon mij nou nog leren(sorry Madelon). Nou houd je vast!!!!

Er ging een wereld voor mij open. Ik viel van de ene verbazing in het andere.

Blijkbaar had ik mezelf uitgehongerd!! Ja je leest het goed! Ik kwam op de platform terecht omdat ik mijn lijf geweld heb aangedaan!! Ik zie je al denken, hoe dan?
Ten eerste zat ik ver onder mijn BMR. Mijn vetten en eiwitten waren extreem laag. Hoe dan?? Ik rekende ook mijn macro’s uit en voerde alles in bij myfitnesspal!! En alsnog zat ik onder mijn macro’s😱 Dus wat doe ik fout?? Ik heb letterlijk van Madelon geleerd hoe ik vet moet toevoegen in mijn menu’s. Dit is echt een Mind spel. Ik raakte echt in de war maar ik besloot om Madelon blind te volgen.

Daarnaast had ik echt veel lichamelijke klachten. Uitbehandeld bij de fysio en niemand wist raad. Nou ik lieg, Madelon wist raad. Mijn magnesium moest drastisch omhoog. van 200 mg naar 1200 mg. Ja ja ik hoor je wel! Al die gedachtes die jij nu hebt, had ik ook!!! (eerst overleggen met huisarts, bloedonderzoek doen, te veel, slecht, plast het uit, ect..ect). Nou ik heb besloten om mijn coach Madelon te volgen en dit pakte goed uit!!! Mijn lichamelijke klachten verdwenen! Van niks kunnen doen met mijn schouders tot nu zelfstandig douche en aankleden🥳🥳. Blijkbaar heb ik onbewust mijn lichaam zoveel geweld aan gedaan dat het niet meer instaat was om vrijuit te bewegen. Ook gebruikte ik te weining keltisch zeezout. Madelon zei; afwegen is inzicht. ooit gezien hoeveel 10 gr keltisch zeezout is? Ga maar wegen.
Kortom in de laatste 2 jaar heb ik mezelf verwaarloosd en dit met de gedachtegang dat ik super goed bezig was!

De vraag die toen ontstond was; ‘mag ik van deze platform af lieve lichaam, zijn de tips en tops voldoende om meer gewicht te verliezen lieve lichaam’.
De kilo’s bleven staan en toen zei Madelon dat ik niet meer op de weegschaal mocht staan maar ik moest de cm vinden.
Nou cm vlogen eraf!! Iedere week opnieuw.
Tot dat de noodlot aansloeg. Ik begon aan te komen. Samen net Madelon en de huisarts hebben wij verschillende checks gedaan. Madelon stond er echt voor mij zij bleef als coach intensief betrokken. Ik heb de diagnose burn-out en PTSS gekregen.
Voordat de diagnose gesteld werd heb ik uitgebreide bloedonderzoeken gedaan. Huisarts zei: prachtige waardes, zelfs jou zoutwaardes zijn mooi😁 Euhm hallo Madelon, I❤️you.
Mijn lichaam begon te ontspannen en na de ruimte in voor een volledig herstel. Dit had ik niet zien aankomen.

Nu zie ik je frozen. Wat heeft de inhoudelijke coaching van Madelon met mijn traject te maken. De correct vraag moet zijn; wat voor impact heeft de coaching van Madelon te maken met mijn herstel?!
Nou zonder de coaching van Madelon zou ik er nu 100% slechter bij zitten. Doordat ik mijn lichaam heb bij kunnen voeden en is zich hierdoor gaan herstellen. Sta ik ondanks mijn burn-out nog recht op. Ik zit nu wel thuis en ik werk rustig aan mijn herstel. Madelon geeft niet alleen voedingsadviezen maar zij zit ook heel erg op het gedrag en mindset. Voor mij kwam het over als cognitieve gedragstherapie. En het helpt! Het zet zolen aan de dijk💪🏻.
Zonder die mindset, ondersteuning, aanpassing van voeding, de macro’s die zij voor mij had uitgerekend.

Het inzetten van Madelon als coach is een van de beste dingen die ik mezelf heb gegund. Zonder haar coaching wist ik niet dat ik mezelf geweld aan heb gedaan. Ik wist niet dat ik ruim 2 jaar mezelf had ondervoed. Ik heb inzicht en kennis gekregen!
Als mijn lichaam begint te ontspannen dan zal ik Madelon weer boeken voor een coaching. Je hebt immers maar 1 lijf en geest waar je echt goed voor moet zorgen.

Nikki
NikkiZoom Boost Calls: Madelon leerde me weer naar mijn lichaam luisteren Lees verder

De welbekende sleur. ‘Ik wil gezonder leven’ en ‘Vanaf maandag is alles anders’. Gedachtes en uitspraken die bij mij tot niks brachten. Tot ik Madelon sprak en de rake woorden zei:’Oh nog zo’n moeder met lage zelfzorg’. Aiiii, die kwam binnen.

Madelon leerde mij weer te luisteren naar mijn lichaam waardoor ik nu weet wat ik op welk moment nodig heb. Chocolade is prima, maar wat is de oorzaak van deze behoefte?

Met haar tips en hulp kom ik weer uit elk dalletje waar ik nog weleens in beland. Maar die gedachtes: maandag wordt alles anders, zijn er niet meer. Want alles is anders nu en wordt nooit meer hetzelfde.

Sandra
SandraWhatsapp Coaching & Zoom Boost Calls: Gezonder en in balans! Lees verder

Ruim twee jaar at ik al ketogeen uit de losse pols: een receptje hier, een receptie daar, zonder echt te kijken naar wat ik precies binnenkreeg. Dat liep alleen niet helemaal lekker. Het getal op de weegschaal ging niet meer verder naar beneden, maar weer omhoog en uit een bloedtest bleek dat mijn schildklier aan te trage kant werkte.

Toen heb ik Madelon ingeschakeld voor coaching.
Haar begeleiding is echt ontzettend fijn. Ze is enthousiast, beschikt over bergen kennis en luistert goed naar mijn specifieke wensen en naar wat de behoefte van mijn lichaam is.

Ik vind het waardevol dat ze niet alleen maar focus legt op gewichtsverlies, maar vooral op het weer ‘in balans eten van mijn lichaam’. Bovendien vind ik het erg fijn dat we elkaar face to face zien d.m.v. de coachingsgesprekken via videobellen en dat ik daarnaast nog mijn vragen kan stellen via WhatsApp.

Zo heb ik nu mijn voeding weer helemaal op de rit. Ik weet precies wat mijn lijf nodig heeft aan vetten, eiwitten en koolhydraten en ik merk dat ik deze verdeling steeds vaker vrij automatisch kan toepassen in m’n dagelijkse voeding.

Ik voel me weer gezonder, meer in balans, rustiger in mijn hoofd en ik eet gevarieerder dan ooit. En als kers op de taart meet ik al heel wat centimeters minders en zakken de kilo’s ook nog mee naar beneden.

En echte aanrader dus, de coaching door Madelon!

Linda
LindaWhatsapp Coaching: Mijn zwangerschapswens werd vervuld! Lees verder

Voordat ik begon met dit traject had ik al veel ervaring met koolhydraatarm eten en had ik ook al mijn eerste stapjes gezet met ketogeen eten. Telkens lukte het mij niet om het vol te houden. Toen kreeg ik het nieuws dat ik een cyste had in mijn eierstok. Hier kwam ik achter bij vruchtbaarheidsonderzoek, omdat het niet lukte om zwanger te raken. Na gesprekken met Madelon en veel onderzoek op internet heb ik definitief de knoop doorgehakt.

Ik zou mezelf gezonder gaan eten in de hoop een operatie voor mijn cyste te vermijden. Stiekem hoopte ik natuurlijk ook dat ketogeen eten mijn vruchtbaarheid zou verbeteren.

Om deze keer echt goed door te pakken en zeker te weten dat ik mijn lichaam genoeg voedingstoffen gaf heb ik Madelon ingeschakeld. Ook hebben wij van te voren mijn valkuilen besproken omdat ik in het verleden een eetstoornis heb gehad. Ik had elke dag contact met Madelon en zij zorgde ervoor dat ik genoeg at en drukte mij op het hart om meer vet en proteïne toe te voegen. Voor het eerst in jaren had ik geen honger en moest ik er echt tegen eten om mijn macro’s binnen te krijgen.

Als ik er doorheen zat wist Madelon me altijd weer op de rails te krijgen met tips voor de volgende maaltijd om mijn macro’s voor die dag te halen.

Na een maand had ik een interne echo om de groei van mijn cyste te monitoren en wat bleek: mijn cyste was met de helft gekrompen. Ook waren mijn eierstokken mobieler en mijn follikels beter aan het rijpen. Na zes weken ketogeen eten en mijzelf echt te voeden werd ik ineens ontzettend misselijk en kon ik de geur van vlees en vis niet meer verdragen en wat bleek: ik was zwanger!

In overleg met Madelon heb ik besloten om het ketogeen even op pauze te zetten omdat het door de misselijkheid niet lukte om mijn macro’s te halen. Nadat ik ben bevallen en goed ben opgestart met de borstvoeding ga ik zeker weer starten met ketogeen eten. Dat mijn lichaam in zo korte tijd zulke grote sprongen heeft gemaakt op het gebied van gezondheid kan ik nauwelijks geloven en heb ik zeker te danken aan Madelon.

Ik heb mezelf met haar coaching echt gezonder kunnen eten en ga haar hulp zeker weer inschakelen als ik weer ga opstarten.

Nadia
NadiaWhatsapp Coaching: Ik heb meer inzicht en voedingskennis gekregen Lees verder

Super begeleiding. Zeker als je soms onzekere momenten hebt die er meestal wel komen. En soms maak je ook gewoon onbewust fouten. Door de begeleiding worden die er mooi uitgefilterd en krijg je een beter inzicht.

Kaoutar
KaoutarWhatsapp Coaching & Zoom Boost Calls: Madelon als mentor is investeren in jezelf met levenslang profijt Lees verder

Goed, waar zal ik beginnen? Al een hele tijd zat ik in de Facebookgroep ‘Lekker halal ketogeen eten’. De groep die Madelon voor vrouwen opgezet heeft. Ik zat in veel groepen op Facebook waarin het onderwerp gezond eten en of afvallen is. Maar een ding viel mij op in de groep van Madelon. En dat was dat het eten dat in de groep gedeeld werd er zo lekker uitzag dat ik mij niet kon voorstellen dat dat gezond was en dat dat eten voor afvallen zou zorgen. En vooral dát trok mijn aandacht!

We zijn namelijk gewend dat afvallen synoniem staat aan mager en karig eten. Dus verdiepte ik mij op de website van Madelon hoe dit mogelijk was. Ik besefte al snel dat ik dit wilde leren! En dat kon zeker op eigen houtje maar ik wist ook dat ik sneller zou leren en resultaat zou bereiken met een mentor die achter mij stond.

Ik wilde geen onnodige fouten maken en tijd verspillen en de snelheid van mijn traject saboteren. Al helemaal niet omdat ik tijdens deze nieuwe lifestyle nog borstvoeding gaf. Natuurlijk ging eerst de gedachte door mijn hoofd dat het wel duur was elke maand. Maar toen besefte ik dat niks doen en steeds weer terugvallen op termijn financieel duurder was en wat gezondheid betrof al helemaal. Ik dacht na en kwam tot de conclusie dat eenmaal enkele maanden deze investering in mijzelf ik er levenslang profijt van zou hebben omdat die opgedane kennis en ervaring nooit verloren gaat. En de rest was geschiedenis.

Ik heb Madelon als super professioneel en toegankelijk ervaren. Iemand die je kan helpen tot inzichten te komen, iemand die begrip heeft voor je emotionele momenten die afkicken van suiker gegarandeerd met zich meebrengt. Ik heb nog nooit in mijn leven zo betekenisvol gegeten. Zo leuk en zo lekker gegeten. Elke dag verheugde ik me weer op de volgende dag. Via whatsapp kreeg je zo een fijn gevoel wanneer Madelon je bevestiging gaf dat hetgeen je gemaakt had prima was, het voelde zo goed om dan even te horen dat je bijvoorbeeld meer vet of meer eiwit moet toevoegen.

En toen wist ik na enkele weken wat hersenmist was. Echt bizar! Ik heb geleerd mijn intuïtie te gebruiken wat eten betreft. De kilo’s vlogen ervan af en als mensen je dan indrukwekkend maar tegelijkertijd met bewondering aankijken omdat ze denken dat je op slaatjes hebt geleefd, en je vervolgens je maaltijden laat zien krijg je zo een tof gevoel. Kennis is geen macht maar toegepaste kennis is meer dan macht en alleen daarom al raad ik je aan om madelon als mentor in te schakelen. Je zult je leven lang blij zijn!

Jorien
JorienZoom Boost Calls: Energiek de zwangerschap door! Lees verder

Tijdens mijn zwangerschap wilde ik graag gezond en vooral voedzaam blijven eten, en daarnaast ook gebruik maken van de juiste supplementen. Ook wilde ik me zo alvast voorbereiden op de borstvoedingsperiode waarin je als vrouw een hogere energiebehoefte hebt. Ik at van mezelf al redelijk gezond, maar met Madelon kon ik fijn sparren en de puntjes op de i zetten.

Haar kennis heeft er voor gezorgd dat ik in deze zwangerschap veel meer energie had en vrijwel geen cravings, en hetzelfde geld nu weer voor de borstvoeding die als een trein loopt zonder enorme honger aanvallen en extreme vermoeidheid. Ook als zwangere/lacterende vrouw kan je prima bij Madelon terecht voor al je vragen.

Tevens is Madelon een ster in foodpreppen en door haar tips lag mijn vriezer vol met kraamkost en loopt het hier thuis met 2 kleine kindjes als nog behoorlijk op rolletjes en dat is me heel veel waard.

Elizabeth
ElizabethZoom Boost Calls: Madelon hielp me eetrust en balans te vinden Lees verder

Via een vriendin ben ik bij Madelon terecht gekomen. Mede door een traagwerkende schildklier lukte het me maar niet om af te vallen. In het begin was ik een beetje huiverig. Ik heb een eetstoornis gehad en was bang dat deze getriggerd zou worden door minder koolhydraten te gaan eten.

Het eerste contact met Madelon voelde meteen prettig. Madelon was rustig en luisterde goed naar mijn verhaal. Samen kwamen we erop uit dat het in mijn situatie beter zou zijn om niet strikt ketogeen te gaan eten, maar wel omlaag te gaan in koolhydraten.

Ik was altijd gewend minder te eten om af te vallen. Door Madelon heb ik geleerd dat dit niet nodig is. Maar om de keuze te maken qua goede voeding en mijn lichaam niet te vullen, maar te voeden. Madelon heeft veel (wetenschappelijke) kennis en dit heeft mij geholpen om te begrijpen hoe je lichaam werkt en wat het nodig heeft. Daarnaast heeft Madelon op haar site veel lekkere recepten staan, deze zijn heel fijn/lekker om te maken als je zelf minder inspiratie hebt.

Doordat ik een vrij druk leven heb, kocht ik voorheen vaak op het station of in de winkel mijn lunch. Dit was niet alleen vrij prijzig, maar ik maakte ook niet altijd gezonde keuzes. Madelon heeft mij geleerd te foodpreppen. Ik vind het heel fijn om op drukke dagen niet na te denken over wat ik moet kopen/maken, maar mijn bakje met eten in mijn tas mee te nemen en (zo nodig) alleen maar op te warmen op mijn werk.

De begeleiding van Madelon heeft mij gebracht dat ik meer inzicht heb en mijn lichaam meer rust gevonden heeft. Daar ben ik heel blij mee!