Jut en Jol gaan naar Zwolle

Mocht je je afvragen waar die gekke namen vandaan komen, lees deze post dan eens ;) Ik bedoel natuurlijk, Jorien en Madelon gaan naar Zwolle. En wat hebben we een lol gehad. Lekker winkels doorgestruind, wat geshopt en heerlijk gegeten. Dat vraagt natuurlijk om foto’s! Wat ik kocht zal ik in een volgende blog plaatsen, anders wordt deze zo lang hihi.¬†

Een winkelstraat van Zwolle. Het was niet al te best weer, dus lekker rustig in de winkels. Toevallig had The Body Shop 30% korting op de hele winkel wanneer je een klantenkaart van TBS hebt dus ik hebben we daar ook lekker gescoord hehe. Ook de Inglot hebben we gevonden en hebben we bij de Sabon onze handen gescrubt, wat ons allebei niet helemaal beviel. De handcr√®me erna rook mij te sterk en mijn handen leken uit te drogen door de scrub. Nadat ik thuis de ingredi√ęnten bekeek was ik ook niet heel verbaasd. De √ľbervriendelijke medewerkster die ons hielp bleef benadrukken dat Sabon natuurlijk is, maar daar heb ik toch echt andere denkbeelden bij. Meer dan de helft aan chemische ingredi√ęnten in een scrub vind ik niet natuurlijk. Mijn eczeem reageerde er op dus dit is denk ik geen merk voor mij.

Over naar het eten! We kozen voor Minoyu, aan de Belvederelaan in Zwolle. Heel makkelijk te bereiken met de bus vanuit het centrum of station Zwolle. We hebben er heerlijk gegeten en zijn helemaal los gegaan op alle sushi natuurlijk, want daar kwamen we voor! Hier een paar foto’s als samenvatting van wat we allemaal aten haha.

Deze salade vond ik heerlijk maar was voor Jorien iets te gekruid. De onderkant van deze smaakvolle plakken zalm was namelijk rijkelijk ingesmeerd met een pittige kruidenmix en daaronder een hoopje verschillende slasoorten.

Jorien bestelde een slibtongfilet. Voor mij teveel graatjes om ruzie mee te krijgen hehe.

Garnalen met groenten uit de wok in soyasaus. Dit was zo gruwelijk lekker! Ik ben gek op garnalen maar heel kieskeurig in de manier hoe ze klaargemaakt moeten worden. Dit was zo lekker dat ik achteraf spijt had niet nog een portie te hebben besteld :angel

Gebakken banaan. Liefde!

9 Responses to Jut en Jol gaan naar Zwolle

Reageer

Madelon

Welkom op Waymadi.nl!

Je vindt hier mijn recepten en artikelen over fijne (mama- en baby)goodies.

Je kan mij ook volgen op:

Facebook
Instagram
Bloglovin'

Er staan 2 winacties online!

Meer over mij...

bloglovin

Ontvang bij elk nieuw artikel direct een melding in je inbox :)

Join 10 other subscribers

Klikken maar!

Ik lees het liefst je blogs over:
(Meerdere keuzes mogelijk)

View Results

Loading ... Loading ...