Jut en Jol gaan naar Zwolle

Mocht je je afvragen waar die gekke namen vandaan komen, lees deze post dan eens ;) Ik bedoel natuurlijk, Jorien en Madelon gaan naar Zwolle. En wat hebben we een lol gehad. Lekker winkels doorgestruind, wat geshopt en heerlijk gegeten. Dat vraagt natuurlijk om foto’s! Wat ik kocht zal ik in een volgende blog plaatsen, anders wordt deze zo lang hihi. 

Een winkelstraat van Zwolle. Het was niet al te best weer, dus lekker rustig in de winkels. Toevallig had The Body Shop 30% korting op de hele winkel wanneer je een klantenkaart van TBS hebt dus ik hebben we daar ook lekker gescoord hehe. Ook de Inglot hebben we gevonden en hebben we bij de Sabon onze handen gescrubt, wat ons allebei niet helemaal beviel. De handcrème erna rook mij te sterk en mijn handen leken uit te drogen door de scrub. Nadat ik thuis de ingrediënten bekeek was ik ook niet heel verbaasd. De übervriendelijke medewerkster die ons hielp bleef benadrukken dat Sabon natuurlijk is, maar daar heb ik toch echt andere denkbeelden bij. Meer dan de helft aan chemische ingrediënten in een scrub vind ik niet natuurlijk. Mijn eczeem reageerde er op dus dit is denk ik geen merk voor mij.

Over naar het eten! We kozen voor Minoyu, aan de Belvederelaan in Zwolle. Heel makkelijk te bereiken met de bus vanuit het centrum of station Zwolle. We hebben er heerlijk gegeten en zijn helemaal los gegaan op alle sushi natuurlijk, want daar kwamen we voor! Hier een paar foto’s als samenvatting van wat we allemaal aten haha.

Deze salade vond ik heerlijk maar was voor Jorien iets te gekruid. De onderkant van deze smaakvolle plakken zalm was namelijk rijkelijk ingesmeerd met een pittige kruidenmix en daaronder een hoopje verschillende slasoorten.

Jorien bestelde een slibtongfilet. Voor mij teveel graatjes om ruzie mee te krijgen hehe.

Garnalen met groenten uit de wok in soyasaus. Dit was zo gruwelijk lekker! Ik ben gek op garnalen maar heel kieskeurig in de manier hoe ze klaargemaakt moeten worden. Dit was zo lekker dat ik achteraf spijt had niet nog een portie te hebben besteld :angel

Gebakken banaan. Liefde!

12 Reacties op Jut en Jol gaan naar Zwolle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Bloglovin Facebook Instagram Twitter Pinterest

Welkom in de Waymadi Kitchen met spices van Food, Mommy & Lifestyle!

Madelon

Madelon

Multiculti foodblogger pur sang.
Schrijft als blogging mama ook met liefde over mama lifestyle, borstvoeding, (ergonomisch) babydragen en natuurlijke producten. Mama van mister Z (1,5).

Facebook Bloglovin Instagram Twitter Pinterest

foto tracy vierkant

Tracy

Multiculti Sweettooth. Schrijft elke vrijdag over mama lifestyle, food of mama talk. Mama van mister E (2) en miss A (1).

Bloglovin Facebook Instagram Pinterest

Meer over ons...

E-mail abonnement

Ontvang bij elk nieuw artikel direct een melding in je mailbox!

Facebook

Kijk in de Wereld van een Voedende Mama

borstvoeding kan overal!

Madelon schrijft regelmatig over borstvoeding en alles wat daarbij komt kijken. Deze artikelen staan al online:

 • Deel 1 (Waarom borstvoeding)

 • Deel 2 (Persoonlijk verhaal Madelon)

 • Deel 3 (Co-sleeping)

 • Deel 4 (Kloven en bedekt voeden)

 • Deel 5 (Voedingsbh's)

 • Deel 6 (Melkpunt)

 • Deel 7 (Kolven: Medela Symphony en Freestyle)

 • Deel 8 (Borstvoedingsketting)

 • Deel 9 (Wat te eten?)

 • Deel 10 (Waarom ik kies voor langvoeden)

 • Instagram

  Copyright

  Alle tekst, foto's en filmpjes op Waymadi.nl zijn, tenzij anders vermeld, gemaakt door en eigendom van Waymadi.nl.

  Enige inhoud overnemen of verspreiden anders dan via de aangeboden social media is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming.

  Het printen van recepten is toegestaan voor eigen huiselijk gebruik.

  Disclaimer

  Fahad

  Zie je dit miniatuurlogo van Fahad staan?

  Wij plaatsen dit logo om je te vertellen dat het artikel een samenwerking is en/of een winactie bevat die gesponsord wordt door een bedrijf.

  Dit is vanaf januari 2014 verplicht door de Reclamecode Social Media.