Wie naar Schiphol gaat kan natuurlijk het taxfree shoppen niet missen :D MAC heeft op verschillende vliegvelden counters staan, zoals op Schiphol (vertrekhal 2, direct achter de douane, valt niet te missen!). Hier kun je naast de gewone collectie ook speciale travelsets kopen. De MAC Packed To Go serie hoort daar ook bij. Ik koos voor de Look In A Box: A Very Stylish Girl. Voor € 35,– kon ik die niet laten liggen, de inhoud kost als je alles los zou kopen minstens het dubbele ;). Ik denk dat het al duidelijk is dat mevrouw hier zich al verheugd op de volgende vliegvakantie? :angel

De inhoud van dit fijne doosje:

  • MAC Eyeshadow Dreammaker
  • MAC Eyeshadow Glamour Check
  • MAC Cremesheen Lipglass Looks Like Sin
  • MAC Zoom Lash Mascara Black
  • MAC Bronzing Powder Refined Golden

Swatches en een lookfoto houden jullie van me tegoed ;)

24 Comments
  1. Mooi zeg, ziet er goed uit! Goed geshopt. Het is echt opvallend hoeveel goedkoper sommige producten zijn op het vliegveld. Ik vind bijvoorbeeld Guess-tassen heel mooi, daar betaal je taxfree ook veel minder voor! Jammer dat ik bijna nooit vlieg :(

  2. Prachtige set! En idd. niet zo heel erg duur.
    Ik vlieg volgende maand dan neem ik zeker een kijkje! Handig dat je dan op Schiphol al geld uit hebt gegeven…. Ben benieuwd naar een look! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.