Afgelopen juni was ik zo blij als een kind in een snoepwinkel toen ik op Schiphol dit MAC Packed To Go setje kocht. De blush (bronzer, maar in mijn ogen gewoon blush) die daar in zit, Refined Golden, werd al heel snel mijn favoriet, want de kleur is echt lovely en staat me heel natuurlijk. Tijdens de vakantie viel het me al op dat de blush aan de zijkanten steeds kleine beetjes begon te brokkelen. Als je goed kijkt op de foto hierboven zie je dat er aan de rechterkant al een klein stukje afgebroken was. En zo bleef het maar doorgaan, er kwamen zelfs barsten in van links naar rechts. De blush ligt hier gewoon in de kast, maar elke keer als ik hem open maakte of mijn kwast er overheen haalde kwamen er aan de zijkant meer stukjes los. Ik heb het even aangekeken, maar een dikke week geleden zag mijn mooie blush er zo uit:

Dat is toch even een mimimimiiiimomentje :( Nadat ik er over twitterde kreeg ik (bedankt Sandra!) de tip om toch maar even langs een MAC counter te gaan, want een blush van 2 maand oud hoort er natuurlijk niet zo uit te zien. Ik heb eerst maar eens gebeld naar de counter die voor mij het dichtste in de buurt is, want om nou voor nop op en neer te rijden nee hehe. De MUA gaf aan dat ik maar langs moest komen zodat ze de blush konden bekijken. Dus wij erheen. Ik had al weinig hoop aangezien ik hem op Schiphol heb gekocht (wordt niet als Nederland gezien), maar ik werd blij verrast want ik ging met een volledig nieuwe blush naar huis dankzij een van de MUA ‘s die ook tevens de manager van de MAC counter in Groningen is :hart. Dat is nog eens service. Eigenlijk mocht ze me niet helpen, maar ze vond het niet kunnen dat een blush er na 2 maanden zo uitzag dus heeft ze het toch gedaan en daar ben ik erg blij mee.

Ik heb ook maar even een foto gemaakt van de nieuwe bronzer lekker in het zonnetje. De pan ziet er heel anders uit dan de vorige en nergens afbrokkelende stukjes, een happy Madelon hier ;) Zien jullie die prachtige sparkles ook? :hart