Afgelopen juni was ik zo blij als een kind in een snoepwinkel toen ik op Schiphol dit MAC Packed To Go setje kocht. De blush (bronzer, maar in mijn ogen gewoon blush) die daar in zit, Refined Golden, werd al heel snel mijn favoriet, want de kleur is echt lovely en staat me heel natuurlijk. Tijdens de vakantie viel het me al op dat de blush aan de zijkanten steeds kleine beetjes begon te brokkelen. Als je goed kijkt op de foto hierboven zie je dat er aan de rechterkant al een klein stukje afgebroken was. En zo bleef het maar doorgaan, er kwamen zelfs barsten in van links naar rechts. De blush ligt hier gewoon in de kast, maar elke keer als ik hem open maakte of mijn kwast er overheen haalde kwamen er aan de zijkant meer stukjes los. Ik heb het even aangekeken, maar een dikke week geleden zag mijn mooie blush er zo uit:

Dat is toch even een mimimimiiiimomentje :( Nadat ik er over twitterde kreeg ik (bedankt Sandra!) de tip om toch maar even langs een MAC counter te gaan, want een blush van 2 maand oud hoort er natuurlijk niet zo uit te zien. Ik heb eerst maar eens gebeld naar de counter die voor mij het dichtste in de buurt is, want om nou voor nop op en neer te rijden nee hehe. De MUA gaf aan dat ik maar langs moest komen zodat ze de blush konden bekijken. Dus wij erheen. Ik had al weinig hoop aangezien ik hem op Schiphol heb gekocht (wordt niet als Nederland gezien), maar ik werd blij verrast want ik ging met een volledig nieuwe blush naar huis dankzij een van de MUA ’s die ook tevens de manager van de MAC counter in Groningen is :hart. Dat is nog eens service. Eigenlijk mocht ze me niet helpen, maar ze vond het niet kunnen dat een blush er na 2 maanden zo uitzag dus heeft ze het toch gedaan en daar ben ik erg blij mee.

Ik heb ook maar even een foto gemaakt van de nieuwe bronzer lekker in het zonnetje. De pan ziet er heel anders uit dan de vorige en nergens afbrokkelende stukjes, een happy Madelon hier ;) Zien jullie die prachtige sparkles ook? :hart

29 Comments
  1. Wow prachtig! Wat super dat je een nieuwe hebt gekregen! Ik bedacht me ineens…zou het aan het spiegeltje hebben gelegen dan deze niet goed in het doosje zat en op de blush drukte?
    Fijn dat je een nieuwe hebt!

    1. Ik neem aan dat je dan bedoelt door hem zelf te pressen? Dat had ik inderdaad zelf kunnen doen. Maar bij een product wat ik nog maar zo kort in mijn bezit heb ga ik zelf niet aan prutsen, dan is er eerder spraken van een ondeugdelijk product en is het aan het merk om dat voor mij op te lossen of me een vervanging aan te bieden (nl wetgeving) en dat hebben ze echt keurig gedaan!

  2. MAC producten in de setjes zijn vaak minder goede kwaliteit dan de losse verkoop. Dat is bijvoorbeeld ook zo met brushes. Als er een holiday set uit komt, dan zijn de brushes erin mass produced en de MAC brushes die je zo los kan kopen, worden met de hand gemaakt. Daar kan het misschien wel aan liggen. Wel erg zonde, maar top service dat je gewoon een gloedje nieuwe mee hebt gekregen zonder problemen!

  3. Het lijkt wel alsof er teveel in zat, en langzaam de druk opgebouwd is en toen *pats* kapot. Of misschien als een sterretje in een ruit… (had je langs carglass moeten gaan hihi)

  4. Gelukkig goed opgelost want een blush die zoveel kost (ik geloof toch dat het best prijzig is of niet?) zou er niet zo mogen uitzien na 2 maanden. Goed dat je terugging. Ik zou het hoogstwaarschijnlijk weer niet gedurfd hebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published.