Hoi. Ik ben Fahad. En ik heb had teveel haar. Ik kots kotste dagelijks haarballen op, laat liet gigantische plukken haar overal slingeren en kan mezelf niet fatsoenlijk meer uit de klit houden. Afgelopen week werd er een grote doos bezorgd en in mijn kamer gedumpt. Was voor mij zeiden ze.

 

Natuurlijk kon ik niet wachten tot ze het open maakte dus deed ik dat zelf eventjes met mijn supertitaniumnagels en megaslagtanden: 4,5 kilogram aan nieuwe brokken, mjam!

Een ritseltunnel *coowl* en een wat.is.dat…

Ja dat ding dus. Ze is een uur met me bezig geweest met dat ding wat zij kam noemt. Dag met het haarprobleem zei ze. Yeah right, talk to the paw woman :wolkdoh, as if dat gaat helpen tegen die gruwel wintervacht die maar niet weg wil hoeveel ik ook lik, en kots, en lik, en kots. Kan ik het helpen dat die zomer hiero niet doorzet?

 Dus. Een heel uur. Je weet hè, als koning moet je gepamperd worden, het liefst elke dag geborsteld en gemasseerd. Allesj iesj gut. Maar die klitten, ik zou mijn tong moeten aanklagen. Vooral op dat ene plekje, jeweetwel, bovenop mijn koninklijke rug tot de staart. Weet je wel hoe lastig het is om jezelf daar fatsoenlijk te likborstelen? Zij noemt die krengen klitten. En die moesten weg en dat wilde niet met een gewone kam. Mraw!

Paaien met natvoer, wel de lekkerste ofcourse en lieve woordjes en massages terwijl ze die klitten eruit kamt. Het was draagbaar. Al moet ik natuurlijk wel protesteren met mijn indrukwekkende gegrom. En ja ik beken, ze heeft het moeten stellen met 2 van mijn nagels in haar hand. Hallow?! Wat zou jij doen als je net een hap neemt van het lekkerste eten ever en ze kamt door een klit vlak boven je kont heen. Dat deed auw ja! Ik heb die kam daarna dus even verdiend laten kennismaken met mijn slagtanden en haar wat kopjes gegeven want ze is toch wel lief en werd niet boos want ze vond me ‘zielug’ ofzo zei ze :hart

Zij was lyrisch over die tweede kat die er daarna in de doos lag die naar mij rook. Ik snap de vreugde niet helemaal, maar mijn vacht glanst weer als nooit tevoren en ik slik niet zoveel haren meer in bij mijn meerdagelijkse noodzakelijke poetsbeurten. En dat, ja die berg dat zat eerst aan mij vast. Dat had je niet gedacht hè!

Van mij mag ze dit elke week wel doen, die klitten zijn toch weg nu en het is extra massage en attention people! O ennuh, die kam kocht ze bij Zooplus.nl voor € 9,99 (flink afgeprijsd). Niet gebruiken op net gewassen haar, men I love the shower, maar op drogerdandroog haar en met de haargroei mee kammen hè! Ik wil geen kale medesoortgenoten op mijn geweten hebben :angel