Ik en bruine oogschaduw zijn onafscheidelijk. En mijn collectie daarvan mag van mij altijd groter ;) Afgelopen zomer kocht ik op Schiphol een MAC Packed To Go setje waar Glamour Check in zat. Sindsdien heb ik eigenlijk alleen maar die gedragen. Ik hou van die kleur! Het haalt mijn eigen bruine oogkleur naar voren en geeft me een wakkere en frisse blik. F(or) y(our) i(information), Glamour Check is de onderste op de foto. Helaas is dit een limited edition van MAC en kun je deze dus niet zomaar in de winkels kopen. Bummer! Ik ging dus op zoek naar nog zo’n mooie kleur.

Twinks is mijn nieuwste aanwinst. Ook Twinks geeft me die sparkelende ogen die ik graag wil. Deze twee tinten lijken heel erg op elkaar. Twinks is alleen echt diepbruin met kleine glitters en Glamour Check heeft ook nog een bronzen sparkle erdoorheen.

Nu wissel ik Twinks en Glamour Check af. Glamour Check blijft nog steeds mijn favoriet, maar omdat ik hem zo mooi vindt ben ik er toch wel een beetje zuinig op ;) Mocht MAC deze opnieuw een keer uitbrengen dan ben ik er als de kippen bij om een back-up in te slaan. Need it.

Twinks en Glamour Check zijn met de MAC Paint Pot Soft Ochre tot mijn dagelijkse routine gebombardeerd. Al zijn er ook genoeg dagen dat ik alleen met mascara de deur uit ga. Haast weet je wel, ik sta het liefst zo laat mogelijk op ook al begint mijn werkdag tussen half 8 en kwart voor 8  :duh

Hebben jullie ook een kleur oogschaduw waar je niet zonder kan?

10 Comments
  1. Je hebt inderdaad prachtige twinkeloogjes lieve Madelon, staat je prachtig! Ik ben zelf helemaal gek op de roze kleur met de gouden ondertoon uit het Sleek Oh So Special palette, dat is echt mijn kleur. Gelukkig heb ik, toen ik zag dat hij wel heel erg op aan het raken was, een back-up gekocht in de vorm van MAC Tweet Me – just as pretty! <3

  2. Ik heb elke dag Naked lunch en All that glitters op. Ze zijn veel lichter dan Twinks, maar geven een mooie heldere blik. Mss ook iets voor jou?

  3. Mijn favoriet op dit moment is de Mac brule, wedge & era. Toevallig net een artikel geschreven over my daily favourites :). Deze gebruik ik nu dus elke dag, maar vd zomer droeg ik bijna alleen Mac naked lunch met satin taupe. Heerlijke rustige kleurtjes :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.