Hebbuh hebbuh hebbuh! Mijn eerste gedachte bij het lezen van de blog die Serena van Beautylab.nl over deze collectie van Sleek schreef. Ik ben gek op dieprode tinten! Een paar klikken naar de website van Enchantra later en hoppa, deze mooierds waren gekocht! Serena is ook indisch en de kleuren staan haar zo mooi dat ik de gok wel durfde te wagen. En mijn gevoel klopte, want de kleuren staan mij exact hetzelfde als bij Serena, I love it!

  • De blush in de kleur Fenberry geeft mij een heel natuurlijke blos, een gezond kleurtje op mijn bleke winterwangen om het maar even zo te zeggen haha.  Sinds ik blush heb ontdekt kan ik niet meer zonder ;)
  • Het potlood in de kleur Mosberry is perfect zowel als lippotlood en als oogpotlood om accenten te zetten. Een heel multifunctioneel potlood.
  • De lipstick in de kleur Cranberry is voor mij de perfecte rood. Diep, warm en met een blauwe ondertoon. Hij is wel vrij droog dus wat lippenbalsem eronder is wel fijn.

Wat ik zo leuk vind aan alle producten is dat Sleek een een hele goede pigmentatie heeft. Daarnaast is Sleek niet duur. Een musthave in je collectie als je het mij vraag ;)

De Berry Collectie is nog steeds op voorraad bij Enchantra voor € 11,99!