Ik geloof dat het duidelijk is welk merk mijn voorkeur heeft haha. Inmiddels heb ik dit schatje een week en vroeg ik me na een dag al af hoe ik ooit zonder heb gekund. Wat een geweldig ding.

Duur, maar elke cent waard in mijn ogen. Nu weet ik dat ik makkelijk praten heb aangezien ik fulltime werk nu en er de financiële ruimte voor heb, maar ook ik heb hiervoor gespaard en er lang over getwijfeld omdat ik dit toch wel een echt luxeproduct vind. 

Ik heb gekozen voor een MacBook Pro 13 inch. Waarom geen 15 inch? Dit formaat vind ik niet alleen heel handig om mee te nemen, het scherm is groot zat maar ik ben gewoon simpel gaan vergelijken. De 15 inch versie is namelijk 600 euro duurder wanneer ik dezelfde specificaties wil als uitgangspunt. Deze 13 inch heeft een 2.4 Ghz processor en 500 GB geheugen. De 15 inch komt voor 600 euro meer ook met een 2.4 Ghz processor en 750 GB aan geheugen. No thanks. Want een losse harde schijf van 2 TB (2000 GB voor de computerleken) kost 170 euro. En om nou 600 euro meer te gaan uitgeven voor die 5 cm groter scherm en 250GB geheugen, nee dank u.

En ja roze…Dat moest gewoon haha. Ik heb een hardcase van het merk Speck gekocht als dagelijkse bescherming. Zo hoef ik niet bang te zijn voor mogelijke krassen op de buitenkant. Deze hardcase is halfdoorzichtig dus ook het schattige appletje van Apple is gewoon zichtbaar hihi.

Om ‘Booky’  mee te nemen kocht ik ook nog een roze sleeve zodat ik hem gewoon in mijn tas kan stoppen. Want ja, hij past zelfs in mijn geliefde Purple Zpagetti Bag die ik echt overal meesjouw.

Afhankelijk van wat ik er mee doe gaat ‘Booky’  volledig opgeladen tussen de 6 en 7.30 uur gewoon door op de accu. Wat een verschil met de HP laptop die hier na 2 jaar intensief gebruik piept een nieuwe accu nodig te hebben en vanaf aanschaf nooit langer dan 2 en half uur op de accu alleen kon presteren. Nu is dat wel een 17,3 inch scherm wat ook meer energie vreet maar toch ;)

Inmiddels heb ik alle programma’s die ik het meest gebruik er al op staan en ontdek ik elke dag wel weer wat nieuws wat dit geweldige apparaat kan en aan mogelijkheden heeft. Wat me elke dag nog meer bevalt is alles wat je zelf naar eigen voorkeur in kan stellen, geweldig gewoon. Bij Windowsapparaten loop je tegen zoveel beperkingen op, wat een wereld gaat er hier open. Love it!