Hello ladies! Wie een beetje leest in blogland kan natuurljk de maandelijks boxen niet gemist hebben. Er zijn inmiddels een aantal verschillende aanbieders die abonnementen aanbieden waarbij je elke maand een luxe doosje met producten thuisgestuurd krijgt om lekker te proberen. Vaak zijn dit wat luxere producten en merken die je zelf niet heel snel zou kopen en worden de boxen gemixt gevuld met samples en fullsize producten.

Zelf erger ik me aan de blogs die al voordat je de boxen zelf in huis hebt er al over posten en de inhoud bekend maken en dus eigenlijk de verrassing verpesten. Ik probeer mijn artikelen over de boxen daarom niet gelijk te plaatsen wanneer ik ze zelf heb ontvangen.

Ik krijg vanaf deze maand zowel de Glossybox als de Truly Yours box. En in plaats van elke maand aan beide een artikel te wijden leek het me leuker de inhoud gewoon te vergelijken elke maand. Mochten jullie reviews over een bepaald product willen dan hoor ik dat graag in de comments ;) Hier de boxen van februari 2012! 

Glossybox

 • L’Oreal Paris Studio Secret Primer, deze fullsize 15ml kost € 16,99

Een primer die er in het potje uit ziet als fluffy rozig dik schuim. Deze primer belooft de huid onmiddellijk een perfecte huidstructuur te geven door de huid glad te maken en te corrigeren waar nodig. Hij lijkt me een rozig tintje te geven maar als ik hem swatch op mijn hand zie ik geen kleur verschil. Ik ben benieuwd!

 • Shiseido Bio Performance Advanced Super Revitaling Cream 7ml, een fullsize 50ml kost € 90,50

Deze cream belooft de productie van elastische vezels te versterken en de huidtextuur te verbeteren. De crème trekt snel in de huid en geeft een fris en hydrateerd gevoel volgens de omschrijving en daar ben ik het ook wel mee eens. Alleen de prijs voor een fullsize doet mijn oren zo hard klapperen dat ik er niet eens over nadenken of ik dit ooit aan zal schaffen.

 • Eos Lip Balm Sphere, Lemon Drop 7g fullsize, kost € 4,95

Dit gave bolletje bevat volgens de de website van  Eos 100% natuurlijke lippenbalsem met SPF15. Bij natuurlijk heb je mijn aandacht ;) De geur is niet heel favoriet hier vanwege de bijenwas die er in zit, maar 95% organische ingrediënten maken dit weer goed. Hij doet me heel sterk denken aan mijn favoriete lippenbalsem van Yes To en dit is nu al een favoriet item.

 • Doctor Babor Derma Cellular Collagen Booster Cream, ik denk 7ml, een fullsize 50ml kost € 92,-
Deze crème bevat de hightech werkstof Collagen Booster Proteïne wat de huideigen collageenproductie moet activeren en de dichtheid en stevigheid van de huid zichtbaar moeten verbeteren. Het zal me een worst wezen om heel eerlijk te zijn. Ook deze crème vind ik absurd duur. Leuk om er een sample van te krijgen maar dit zou ik nooit kopen.
 • Sample Thierry Mugler Womanity 

Mijn eerste gedachte na de geur te hebben geroken was ‘Yuk, wat chemisch!’. Maar er zullen vast mensen zijn die dit geurtje heerlijk vinden. Kan ik er iemand blij mee maken? ;)

 • Koh Purifying Hand Bath, 1 tablet, een fullsize verpakking met 10 tablets kost € 20,95

Het doosje bevat 1 tablet wat je in water op moet lossen en dan lekker je handen erin en chillen. Het bevat een bruisende mix van ingrediënten die geschikt is voor de gevoelige huid en deze zuivert, verzorgt en hersteld. Moi heeft nog nooit een handenbadje genomen, dus ook hier, ik ben zeer benieuwd!

De Glossybox kost €12,50 per maand.

Truly Yours

 • Lancaster 365 Cellular Elixir Intense, pompje met 5 ml, een fullsize 30ml kost € 69,-

Dit goedje stelt een weergaloze antioxidantencocktail te zijn die huidschade herstelt bij de wortel, het DNA. Gruwelijk duur, maar een drupje hiervan geeft je wel een babyzacht huidje om bij weg te dromen…Zo wil ik mijn huid altijd wel hebben, maar de prijs is auw!

 • Lancaster Sun Sport Easy On Gel, sachet van 10 ml, verkrijgbaar vanaf € 29,- voor 75ml
SPF 20 bescherming die zowel water- en zweetbestendig is. En een lekker zachte geur heeft. De komende lente ga ik testen of deze fijn is.
 • Make-Up Studio Cream Eyeliner, fullsize van 2ml, kost  14,90
Liefde! Deze eyeliner is lekker creamy en het kwastje in de dop werkt hier perfect. Je kan er hele dunne en nauwelijkerige lijntjes mee zetten maar ook wat bredere. Hij is vrij creamy dus niet smudgeproof. De kleur is mooi intens zwart. Ik ben hier echt heel blij mee en ben nieuwsgierig of hij snel zal uitdrogen en hoe lang hij meegaat.
 • Brazilian Fruit Body Boter, 200ml fullsize, kost € 13,95
Deze bodybutter wil je bijna opeten wanneer je hem openmaakt. Heerlijk geurend vers fruit, yummie! Wanneer je hem opsmeert trekt hij snel in de huid. Ik voel alleen wel dat er siliconen inzitten en na de ingrediënten te hebben bekeken klopt dat ook. Er had van mij wel meer aan natuurlijke ingrediënten in gemogen want het eerste natuurlijke ingrediënt komt pas op plek 7 in de lijst. Nog een minpuntje vind ik dat de verpakking niet is gesealed wat ik uit hygiënisch oogpunt even wat minder vind ;). De formule is heerlijk fris en ik dit lijkt me een lekkere body butter voor in de zomer. Ik ben het niet helemaal eens met de stelling dat dit een rijke en voedende werking heeft, het is in ieder geval niet voedend genoeg voor mijn droge huid en  deze butter wordt aanbevolen voor de erg droge huid. Ik ben benieuwd wat ik er van vind na een paar weken gebruiken. Deze lekker ruikende body butter is vrij van parabenen.
 • Mavala Nail Color Cream 5ml fullsize, kost € 4,95
Een lief flesje nagellak. Voor mij als sporadische lakker de perfecte hoeveelheid haha. Ik heb de kleur ‘Lagoon 153’. Leuk voor op de tenen in de zomer!

De Truly Yours Box kost €12,95 per maand.

Vinden jullie dit soort vergelijkingsartikelen leuk?