De afgelopen tijd heb ik niet heel veel make-up gekocht. Ik merk dat ik steeds selectiever wordt in mijn make-up aankopen, vooral omdat ik vind dat mijn stash niet groter hoeft te worden nu. Ik vind het zonde om veel producten te hebben liggen die ik niet tot nauwelijks gebruik. Dit Sleek Au Natural Palette stond al wel een tijdje op mijn wishlist. Wie mij kent, weet ook van mijn liefde voor natuurlijke looks en bruintinten. I can’t help myself, ik draag bijna elke dag bruin.

Sleek vind ik een super merk. Ik hou van de blushes met hun prachtige pigment waardoor ze zo zuinig in gebruik zijn dat ze voor mijn gevoel jaren meegaan voor ik de pan raak. De I-Divine palettes van Sleek vind ik erg mooi, maar ik zag steeds allemaal kleuren die ik niet zou gebruiken. Tot mijn oog op dit palette viel. Instant liefde.

Het leuke aan dit palette is dat je van heel naturel heel makkelijk naar een zwaardere look kan. Van naturel tot smokey eye het kan allemaal. De donkere oogschaduws kunnen ook prima als eyeliner gebruikt worden. Dit is zo’n veelzijdig palette dat ik er bijna elke dag wel naar grijp. Echt een aanrader!

Ik kocht het Sleek Au Natural Palette bij Enchantra voor € 7,25.