Elke lente ga ik op zoek naar leuke kleding voor lente en zomer. Rokken, lange jurken, tunieken en jurkjes voor over een broek, het is allemaal welkom. Elk jaar wissel ik merken, kleuren en stijlen af maar kies ik altijd voor kwaliteit. De Esprit webwinkel heeft dit jaar ook een boel leuks waar mijn oog op viel. Kijken jullie mee?

Ik ben gek op jurken. Maar omdat ik niet heel groot ben *uche* 165 hele centimeters *uche* kan ik niet elke jurk aan omdat ik niet elke dag op hakken wil lopen. En slepende jurken, dat mag alleen op je trouwdag ;) Jurken vind ik heerlijk los en luchtig voor de zomer maar ook in de lente en herfst prima draagbaar. Longsleeve eronder, een fijne legging en hop we zijn klaar. Ik hou van roze en bruin, de mooie jurk hierboven zou perfect bij mij passen. Het beige jurkje ernaast vind ik weer perfect voor werk. Vestje erboven en een mooie broek zoals hieronder en voilà.

Eigenlijk heb ik alleen maar donkere broeken omdat ze makkelijk overal bijpassen. Ook lekkere basic jurkjes zoals de mooie bruine hierboven heb ik veel. Ook prima geschikt voor werk en makkelijk te combineren met een wat fellere kleur vestje of mooie hakken.

  

En hey, wat is een outfit nou zonder bijpassende sieraden? Ik hou van strak en simpel en draag afwisselend goud en zilver. Met kleine handen moet ik opletten geen grote massieve ringen te dragen omdat ik dan echt minihandjes krijg maar ik vind ringen zoals de bruine rechts wel echt prachtig. Beide ringen zijn van zilver en dat is wel een vereiste om geen last te krijgen van uitslag.

Deze vergulde stekertjes vind ik zo mooi! Subtiel en toch glinsterend door de ingezette zirkonia. Mevrouw ‘ekster’ hier word al gelijk wakker ;)

En als we het toch over ‘bling’ hebben, dit mooi gepolijste roestvrijstalen horloge is voor mij een horloge en armband in een. Dat accent met de zirkoniasteentjes en de gegraveerde bloemen maakt hem helemaal af.

Jullie zien het al, mijn verlanglijst is al weer lang! Hebben jullie al mooie zomeroutfits gevonden?