Nu de zomer echt van zich laat spreken ben ik blij dat ik mijn kledingcollectie daar al op heb aangepast. Ik hou sowieso niet van strakke kleding en in de zomer zul je mij nog vaker zien lopen met mooie printjes, fleurige tunieken met dunne losse broeken, zwierige rokken en comfy maxi-jurken. Damesmode online bestellen maakt de keus natuurlijk een stuk makkelijker en ik laat jullie graag zien wat voor moois ik de laatste tijd tegenkwam.

Ik ben kieskeurig en verkies kwaliteit boven prijs, al moet dat natuurlijk niet te gek worden. Vooral maxi-jurken zijn niet goedkoop en ik weet van mezelf dat ik een dure smaak heb :angel. Maar als je er goed mee omgaat gaan ze jaren mee. Een fijne legging eronder, dun hemdje als ze te laag zijn uitgesneden en een vestje. Deze mooierds zag ik bij Wenz.nl en vooral de rechtse maakt grote kans aan mijn kledingcollectie toegevoegd te worden :D 

Ook rokken zijn hier favoriet, leuk shirtje en vestje erboven, instappertjes and we’re good to go. Birkenstocks zijn hier favoriet, zeker als het echt warm is. Dan waag ik me niet aan hakken of instappertjes. De vrolijke kleuren geven mij altijd een good mood ;)

Tunieken draag ik ook veel. Ze zijn makkelijk te combineren met een lichte broek of minder fleurige rok. Wat wijdere mouwen vind ik dan erg prettig, lekker luchtig en de zon schijnt niet rechtstreeks op de huid.

Wat zijn jouw favoriete outfits in de zomer?