15 augustus. Ik ben op zoek. Heel hard op zoek naar plaatjes. Plaatjes van Sudanese hennapatronen . Ow yeah! Met ‘Eid bijna onderweg is het gewoon tijd voor wat henna. Mijn laatste keer was vorig jaar juni, veel te lang geleden als je het mij vraagt ;) 

16 augustus. Een aantal van mijn faves op dit moment. Ik hou van de producten van Lush. Ze staan met een flinke stip op nummer 1. Er mag van mij snel een winkel in Groningen komen!

Links zie je een fijne hydraterende lijn van Yves Rocher. Fijn ja, maar niet voor mijn eigenwijze huid. De ene keer gaat het prima en de andere keer gaat m’n huid jeuken en krijg ik rode vlekken. Opmaken en dan niet meer kopen. Siliconen en alcoholen zijn waarschijnlijk de triggers in combinatie met een al niet stabiele huid. Dit geld helaas ook voor de oogmake-upremover die rechts staat. Hoe zacht ook, mijn huid vind hem niet fijn. Inmiddels heb ik ontdekt dat Weleda een supergoeie vervanger heeft. Pure amandelolie staat ook nog op mijn wishlist om te testen. Ik geloof dat mijn huid weer aan het veranderen is, de zoektocht naar nieuwe verzorgingsproducten is dus weer gestart.

En MAC, mijn bronzer en primer. Moet ik daar nog woorden over kwijt? Just love it. Elke cent waard en beide zeer hoog staand op de rebuy list. Net zoals de prachtige schelp van Organic Island. Mijn lippen zijn verliefd op de heerlijke lippenbalsem die verborgen zit als een schat in de schelp.