17 augustus. Seriously I need a backup. Smitten Hand Cream van Lush. Waarom is deze Retro! The best ever! Gelukkig nog gewoon te krijgen op de UK website dus ik moet mijn slag binnenkort slaan voor de winter. Geweldig voedend en verzachtend. Voor mij geen andere handcrèmes dan van Lush :D

‘s avonds was het dan zover. De henna! Gezet door een hele leuke meid met veel geduld en een vaste hand. Voor degenen in de buurt van Groningen, ze is een aanrader. Stuur me een berichtje voor contactgegevens ;) Zwarte henna op mijn armen (yes met haarverf er dus in), roodbruine henna op mijn voeten. Ik wilde ze allebei eens testen.

 

De bruine henna is veel gedetaileerder en daardoor mijn favoriet. Beide blijven bij mij even lang zitten. Veel leuke reacties gehad en kan niet wachten tot ik het weer kan laten zetten hihi.