Moleskine is een van mijn favoriete merken. Ik heb al een aantal agenda’s versleten maar kende de Passion Journals nog niet. Maar o wat zijn ze leuk! Deze Style Journal kreeg ik toegestuurd om over te schrijven en zeg nou zelf, alleen al bij de voorkant krijg je al een instant ‘hebben’ feeling! De Moleskine Style Journals zijn eigenlijk notebooks op A5 formaat maar dan specifiek voor bepaalde onderwerpen. Zo heb je onder andere een Travel Journal, een Baby Journal, een Recipe Journal, een Cat Journal, do I need to go on? ;)

Fashionista of niet dit is een geweldig Kado voor elke vrouw. Deze Journal heeft zelfs extra vakjes voor meer notes, bonnetjes of andere dingen die je wilt bewaren. Geen losse papiertjes in je tas of portemonnee, gewoon lekker in je Style Journal bewaren.

Bij elke Passion Journal zitten stickers die zijn aangepast op de versie van de Journal. De Style Journal heeft allerlei stickers toegespitst op fashion, beauty en shoppen. En ze zijn roze! De enige bummer is dat je deze stickers niet los kan kopen. En tja, wij vrouwen willen natuurlijk altijd meer. Mijn oplossing? Koop een paar vellen Hello Kitty stickers :hart

Ook krijg je extra labels zodat je de tabjes aan kan passen. Moleskine staat bekend om zijn simpele en strakke designs. Wat ik echt top vind is dat je de hele Journal zelf aan kan passen naar je smaak en indeling. Gewoon de labels wijzigen en hoppakee. Heb je nou toch het idee dat je te weinig bladzijdes hebt of wil je je bladzijdes anders indelen? Ook hier heeft Moleskine aan gedacht. Op Moleskine.com kun je meer pagina’s uitprinten voor de Passion Journals en ook je eigen pagina’s ontwerpen.

Natuurlijk kun je er niet om heen dat dit een Style Journal is. De leren buitenkant heeft mooie gestansde kleren, shoppingbags en heels. Aan de binnenkant hebben ze bij Moleskine goed nagedacht over wat je nou nodig hebt om je Style te houden. Zo staat er een lijst met wereldwijde kleding- en schoenmaten in, uitleg van wasvoorschriften, uitleg van kledingmaterialen en kun je lijstjes wat voor items je al hebt en natuurlijk is er gedacht aan wishlists.

Vind je dit nou ook een geweldig cadeau voor jezelf of moet je nog een verjaardagskado voor je best friend halen? Denk dan eens aan deze leuke Style Journal.

Deze Moleskine Style Journal is onder andere verkrijgbaar bij Cadeau.nl.