De pakkettenkeuringsdienst aan het werk. Hij kickt gewoon op dozen haha. Samen met vriendin E. bestelde ik brushes van Real Techniques bij Alice&Jo. Kennen jullie de dames van Pixiwoo? Dan weet je waarschijnlijk ook dat een van de zussen, Samantha Chapman haar eigen brushes nu verkoopt. Na alle goede reviews en filmpjes gezien te hebben was ik er wel uit. Deze beauties gaan mijn huidige kwasten vervangen. Mijn Zoeva Very Croc set begint na twee jaar gebruiken wat minder prettig aan te voelen. Tijd voor nieuwe brushes! 

Marije van Miss-M.nl heeft me eigenlijk over de drempel getrokken hihi. Door haar zag ik dat ze kwasten het voor mij perfecte formaat hebben. Dit zijn de Powder Brush (groot en fluffy :hart), Blush Brush (roze!) en de Expert Face Brush. Love them already :angel Een blog met foto overload komt er aan ;) Een ding kan ik al verklappen…ze zijn superzacht!

Zijn jullie al bekend met de Real Techniques van Samantha Chapman?

13 Comments
  1. Toevallig vandaag een blog over kwasten geplaatst en nu zie ik jouw blogpost en wil ik al die kwasten hahaha! Zien er super fijn uit meid. Ben erg benieuwd naar je reviews. ps: op de vraag over de bb cream van maybelline, ja helaas glimt je gezicht aan het eind van de dag wel… in de winter niet zo heel erg, maar toch niet echt fijn voor vette & gemengde huidtypes. x

    1. O dat is zeker toevallig hihi. Ik vind ze echt fijn en wil de oogschaduwkwasten en concealerkwast nog hebben :D Hmmm jammer van die BB cream. Ik heb tot nu toe nog niet de perfecte gevonden. Dan vind ik m’n mineralize foundation van MAC fijner.

  2. Aaaw, ik ben de schuldige… SORRY! :-) Ze zijn heerlijk zacht, hè? Fijn dat ze jou ook zo goed bevallen! Ik ga binnenkort weer wat extra kwasten bestellen, want ik wil ze allemaal ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.