Wie online shopt kent natuurlijk de eeuwige zoektocht naar leuke aanbiedingen. Waarom meer betalen als het voordeliger kan? Websites zoals Groupon springen hier slim op in en bieden je dagelijkse aanbiedingen aan. Daar zeg ik geen nee tegen! Bereid je alleen wel voor op flink wat e-mails. Ik heb me geabonneerd op meerdere steden. Elke dag krijg ik dus een e-mail met aanbiedingen die dan geldig zijn voor elke stad. Het scheelt me zoeken en ik kom regelmatig op nieuwe shop-ideeeën.

Goedkope treinkaartjes, hippe gadgets voor een appel en een ei, scherp geprijsde dinerbonnen, schoonheidsbehandelingen uitproberen, noem het maar, het komt langs op Groupon. En wie slim is houdt ook de reisaanbiedingen in de gaten. Voor twee personen een weekendje in een luxe hotel boeken ben je vaak een smak geld kwijt. Groupon heeft regelmatig aanbiedingen waardoor je zo’n arrangement kan boeken voor minder dan de helft van de prijs. We like!

Regelmatig zag ik mode aanbiedingen voorbij komen die erg interessant waren. Zo kocht ik al eens fijne katoenen sportbroeken om mee hard te lopen voor een schijntje van de normale prijs.

De laatste tijd speur ik het meest naar aanbiedingen om voordelig uit eten te gaan. Gelukkig houden ze bij Groupon ook wel van lekker eten al mogen de aanbiedingen waarmee je voordelig sushi kan gaan eten van mij veel vaker langskomen! ;) De leukste aanbiedingen vind ik wel steeds in de Randstad en omgeving. Logisch natuurlijk, in de grotere steden valt ook veel meer te beleven.

Over het algemeen ben ik zeer tevreden over Groupon. Je wordt misschien na een tijdje de e-mails zat, maar dat heb je zelf in de hand. Ik heb wel geleerd dat je soms geduld moet hebben. Wanneer je een product met een scherpe Groupondeal aan kan schaffen verschilt het namelijk per bedrijf hoe snel je het product krijgt. Bij waardebonnen of dinervouches krijg je ze direct in je e-mail, maar met producten die per post moeten komen kan het soms een paar weken duren. Het record hier was twee maanden. Juist ja, die heerlijke katoenen sportbroeken. Maar hey, ze zitten heerlijk en de kwaliteit is top!

Maken jullie wel eens gebruik van Groupon?