Zoek je leuke basics? Dan ben je hier aan het goede adres! Cecil heeft fijne kwaliteit kleding en is absoluut de moeite waard om eens rond te neuzen.

Nu met dit koude weer zijn lekkere warme jurkjes erg fijn. Deze koukleum draagt er toch nog vaak een vestje over maar jurkjes blijven mijn grote liefde. In de winter grijp ik wel eerder de diepere kleuren zoals mijn geliefde blauw :hart Ik hou van kleding die ik goed kan combineren en dit soort leuke basics moet je gewoon hebben in mijn ogen haha. Kijk hoe leuk die kraag! Door de knoopjes kun je zelf bepalen hoe hoog of laag je hem wilt hebben. Vrouwen houden van keuzes toch ;)

Truien en vesten zijn hier echt een musthave. Ik hou van een simpele style, die zijn het makkelijkste te combineren met sieraden of felgekleurde kledingstukken of accenten. Op jurkjes als deze zou ik een leuk vestje dragen, fuchsia bijvoorbeeld. En als de kou weer weg is dan een lekkere linnen broek eronder en leuke instappertjes.

Jammer genoeg ben ik de laatste jaren weinig mooie gebreide truien en vesten tegen gekomen. Al werd ik toch wel hebberig van deze trui met laagvallende col. Een paar kleurige armbanden erbij zou hem helemaal afmaken. De iets langere achterkant van deze trui is voor mij perfect.

Lekker cosy op de bank met kaarsjes aan en lekkere huiskleding. Zijn jullie ook fan van lekkere joggingbroeken en comfy vestjes? Dekentje erbij en chilmodus aan. Helaas geen lekkere joggingbroeken in de webshop van Cecil.nl maar wel fijne jerseyvestjes. Ideaal voor een dagje bankhangen.

En ja geloof het of niet de lente is weer in aantocht. De kou mag van mij wel weer verdwijnen. Doe mij maar een mooi lentezonnetje dan kan ik mooi mijn dunnere jassen weer aan. Deze zou ik wel toe willen voegen aan de collectie.

Een pluspunt aan Cecil vind ik dat er ook rekening wordt gehouden met de minder slanke dennen onder ons. De kleding bij Cecil is verkrijgbaar tot en met maat XXL. Ook krijg je gratis levering bij een bestelling boven de €24,-. Got to love online shopping :angel

Kennen jullie Cecil.nl al?