lush boxing day shopping

Boxing Day. De dag na de kerst betekent in Engeland sale! Lush UK heeft elk jaar dan ook sale dus mevrouw hier stond paraat ’s ochtends vroeg. Het ging enorm hard, ik heb mijn winkelwagentje een aantal keren opnieuw moeten vullen en aanpassen, maar het is me gelukt  :wolkyay

lush boxing day shopping-2

Bijna alle producten waren 50% sale!  :verliefd Rose Jam en Snow Fairy zijn showergels en waren nieuw voor mij. Wat ruiken ze heerlijk! Ik heb serieus spijt dat ik niet meer hiervan heb besteld hihi.

Snow Fairy is zoet en ruikt naar suikerspinnen, suikerstokken en zoete snoepjes. Rose Jam is voor mij net of mijn douche veranderd in een heerlijke rozentuin. Gotta love that!

lush boxing day shopping-3

Dream Cream Hand en Body Lotion, Rehab shampoo, Retread conditioner, Veganese conditioner en Helping Hands handcreme zijn voor mij vaste producten die ik keer na keer blijf kopen.

Dit was voor mij de eerste keer dat ik bestelde op Boxing Day, ik zeg je, ik moet meer sparen voor Boxing Day dit jaar!

Hebben jullie ook geshopt op Boxing day?

 

6 Comments
  1. Wat een heerlijke shoplog Madelon! Ik ben zelf vooral gek op de Rose Jam douchegel en heb rond de Kerstdagen met plezier mijn heerlijke Snow Cake parfum gedragen. <3 Helaas, heb ik dit jaar wel de Boxing Day sales aan me voorbij moeten laten gaan, omdat ik Tweede Kerstdag naar Parijs afgereisd ben! Meh!

  2. Ik mag van mijn man niet meer bij Lush online bestellen…..raar……;-)))))
    Ben verslaafd aan de Honey I washed the Kids zeep! Zo lekker!!

      1. En daarom ga ik af en toe ook nog tussendoor naar de winkel in Amsterdam….dat valt niet zo op haha! En inhouden proberen? Dapper van je…..slechts schijn toch? hahahha!

Leave a Reply

Your email address will not be published.