Ik had al een nieuwe look aangekondigd, maar heb nog een verrassing. Mijn bestie Tracy aka ‘Miss Sweettooth’ gaat vanaf deze maand jullie regelmatig verblijden met haar lifestyle-, food- en mamablogs op Waymadi.nl. Can I hear a big yay?! Tracy stelt zichzelf voor:

tracy

Hallo iedereen,

I am honored om als blogger op Waymadi.nl te mogen bloggen. Anyone must be crazy om daarop nee te zeggen, so…hier ben ik super blij om en heb er super veel zin in!
Als eerste zal ik mijzelf eens voorstellen.

Ik ben Tracy en ben 27 jaar, momenteel woon ik in Engeland.

Wat feitjes:

  • getrouwd met meneer R.
  • moeder van 2 prachtige kinderen: mister E. die 16 maanden is & miss A. die bijna 2 maanden is
  • borstvoedende en babydragende mama
  • maatschappelijk werker
  • love to bake
  • love cultuur en religie
  • Surinaamse en Dominicaanse mix, geboren en getogen op Curaçao
  • natural sinds 2010, hiermee bedoel ik dat ik mijn haren niet relax, all you see is natural
  • yes, I am guilty when it comes to sweets!

Natuurlijk krijgen jullie meer te weten, maar dat zal vast wel komen wanneer jullie mijn blogs lezen. Hieronder mijn eerste blog!

tracy food-2-2

Wij hebben allemaal wel van die dagen dat je even wat eten besteld. Sinds ik in UK woon heb ik ontdekt dat ik ook mijn toetje thuis kan laten bezorgen…hehehe…gevaarlijk.
The desserts hier zijn te gek, ow Boy ik zal jullie in een andere blog vertellen over dessert heaven. Terug naar mijn Strawberry Heaven Waffle want zo heet dit dessert.
Na een super lange dag vrijdag en afscheid genomen van mijn moeder die hier 3 weken op vakantie was geweest, voelde ik mij toch down. Friday night, niks leuks op tv, beetje down…ik dacht, ow well I need to cheer myself up (hoezo emotionele eter :P ). So I pleed guilty of sinning.

tracy food-5

Deze waffle is amazing, lekker bedekt met nutella chocola. De randen waren versierd met verse zoete aardbeien en to my suprice topped met marshmallows in het midden. Natuurlijk ontbraken mijn 2 bolletjes ijs niet, vanille en aardbei.

There is always that day wanneer we onze secret husband B & J uit de vriezer halen. Maar als het tijd is voor de king of ice creams dan ga ik voor dit. It made me sweet and satisfied again. Een andere keer praten wij over gezondere zondes haha.

tracy food-3-2

En zo eindigt mijn eerste logje super sweet as it can be, met als laatste een foto van mijn pineapple fruity cake. Dat was het resultaat van mijn laatste craving tijdens mijn zwangerschap, het willen eten van een Antilliaanse taart, maar ook ananas cake willen eten. So this cake appeared in my kitchen, topped met pruimen en kersen siroop.

Xoxo tracy british quest

Bloglovin Facebook Pinterest