jumpsuits-2

Op mijn Instagram zie je ze vaak langskomen, de jumpsuits van Z. Zien jullie Fahad op de foto? Inmiddels al het beste vriendje van Z. geworden <3

Op alle foto’s zie je Molo Jumpsuits, behalve het gave zebrajumpsuit die van het merk Småfolk is. Beide zijn Deense merken. Ik hou van hun kleurige prints en de goede kwaliteit stof.  

Babykleding moet voor mij aan een aantal eisen voldoen:

  • Makkelijk aan en uit te trekken
  • Lekker comfy voor baby met veel bewegingsvrijheid
  • Niet strak zitten of vervelende naden hebben
  • Geen knoopjes of sluitingen op vervelende plekken
  • Geen synthetisch materiaal

Z. draagt thuis dus vooral katoenen (stretch) jumpsuits, baggy joggingbroekjes met een romper met lange mouwen en bijna altijd zijn stoere leren sterrenslofjes. Handig tegen uitglijden en gelijk warme voetjes :D

jumpsuits

De prijzen van jumpsuits zijn vaak wat minder leuk. Ik hou er niet van tientallen euro’s neer te moeten leggen voor een stuk kinderkleding en heb vooral voor de kleinere maatjes veel tweedehands (praktisch) nieuwe kleding aangeschaft. Nu Z. wat langer in de maten zit vind ik het interessanter om ook naar wat duurdere kleding te kijken waar hij niet in een paar weken uitgroeit.

Sowieso koop ik zijn kleding altijd een maat groter en rol dan gewoon mouwen of broekspijpen op, easy peasy. Ik ben daar lekker makkelijk in haha.

molo voetbal

Wie mij kent weet dat ik bijna alles met korting of in de uitverkoop scoor. Waarom meer betalen als het niet nodig is hahaha. Bij Stylepit zag ik een paar weken geleden Molo jumpsuits in de aanbieding. Ze zijn normaal rond de €40,- per stuk en waren flink afgeprijsd. Dan slaan we natuurlijk toe ;)

molo zalando zahed
Deze Molo jumpsuit met sterren is van een oudere Molo collectie. Wat ik enorm fijn vind aan het merk Molo is dat je ze enorm vaak kan wassen zonder dat de stof achteruit lijkt te gaan. Ook zit er tussen de 8 en 10% aan elastaan in het katoen verwerkt wat ze heerlijk comfy maakt.

Wat zijn jullie favoriete merken voor jumpsuits? 

Love Madelon

Bloglovin Facebook Instagram Twitter Pinterest