BABYSTARTKIT_large

Gisteren heb je de het eerste deel van de uitgebreide review van een aantal Burt’s Bees Baby Bee producten kunnen lezen. Ik ben enthousiast en ik hoop jullie ook! Daarom hebben we een leuke verrassing voor jullie.

In samenwerking met Biggreensmile geeft Waymadi.nl 2 Burt’s Bees Baby Bee Getting Started Kits weg!

Wat zit er in?

Baby Bee Karnemelk Zeep
Baby Bee Shampoo & Douchegel (50ml)
Baby Bee Luierzalf (20g)
Baby Bee Karnemelk Lotion (30ml)
Baby Bee Voedende Olie (30ml)

Hoe doe je mee met de winactie?

 • Laat een comment achter onder dit artikel met een geldig e-mailadres.Vertel in je comment voor wie je dit leuke pakket wil winnen.
Deze winactie is voor lezers uit de Benelux en sluit op 30 september 23.59 uur. De winnaars worden op Waymadi.nl bekendgemaakt.

*update* Gefeliciteerd Sarra en Ioni, jullie zijn de winnaars en hebben inmiddels een e-mail gehad.

Love Madelon Xoxo tracy british quest

Fahad

32 Comments
 1. Salam alaykoum,

  Ik doe mee! Normaliter gebruik ik de producten uit de weleda lijn, toch hoor ik de laatste tijd veel goeds over deze producten. Het zou daarom ook leuk zijn om via deze weg kennis te maken met de lijn.
  De productjes zou ik natuurlijk voor mijn zoontje gebruiken.

  Thumbs up!

 2. Voor mn derde dochter. Ik ben de chemische producten zo zat en wil echt een nieuwe draai geven aan de verzorging en eet en leefstijl van mn kindjes <3 mn meisje van 4 weken heeft een gevoelig huidje

 3. Helaas, heb ik geen Facebook, maar ik wel heel graag winnen! Over een paar maandjes verwacht ik mijn eerste kindje en dan kan dit pakket niet ontbreken! Ik wil hem graag verwennen met deze heerlijke producten in sha Allah!

 4. Asalaamu alaykum,

  Leuke winactie. Ik doe mee. Voor mijn lieftallige nichtje, die een gevoelige huid heeft. *likes pages*
  Zo een pakket is enorm welkom!

 5. Ik doe mee voor mijn tweeling dames die nog geboren moeten worden.
  Wij hebben hier thuis allemaal een gevoelige huid. Voor mijn zoontje gebruik ik altijd weleda.
  Maar wil voor de dames wel wat anders proberen!

  Ik zal ook ff liken en sharen op fb!

 6. Ik ken het niet maar wil er graag kennis mee maken. Ik zou het gebruiken voor mijn zoontje van zeven maanden. Eventueel voor grote broer en zus ook.

 7. Ik doe mee. Heb nog niets van Burt’s Bees getest/gekocht, maar zou graag eens met het merk kennismaken. Voor kleine M. als voor Baby2 ;)
  Ik heb het meteen al op FB gedeeld en jullie FB staat al lang geliked.

 8. Wat ziet die producten er prachtig uit. Zou ze nu al eens willen ruiken. Deze producten zou ik gebruiken bij mijn kindje van 3 mnd. Weg met de zwitsal producten. Na het lezen van je blog nog meer overtuigd dat deze producten niet goed zijn voor baby’s. Maar hier weinig anders te koop dan zwitsal en zo. Enkel online beginnen zoeken is de optie in ons klein denderleeuw stadje (of klein belgien landje) like it and share it

 9. Hoi hoi ik doe mee met deze winactie voor mijn zoontje. Ik was al een tijd benieuwd naar deze producten. Ik hoop dat ik een kans maak. Groetjes Kevser

 10. Onze dochter is net in het huwelijksbootje gestapt (13/09/2014) en is momenteel op huwelijksreis naar Florida, Orlando. Met haar supergevoelige huidje zal zij deze producten zeker na haar vakantie kunnen gebruiken.
  Ikzelf gebruik ze al even en ben er gek op. Groetjes Kim en Gino trotse ouders met een lieve zoon erbij!

 11. Voor mijn mama zou ik dit pakket graag winnen.Omdat zij ms-patient is en toch maar 1jaar en half aan mijn hele huwelijk heeft gewerkt. Ik zie er niet veel haar dit nadoen. Veel liefs Newtje.

 12. Mag ik ondanks dat ik geen beeb heb ook meedoen? Ik weet wel iemand die ik dit cadeau wil geven namelijk. Ik heb een vriendinnetje die het niet heel breed heeft en die wel heel erg er op let wat ze op haar kindje smeert dus dit zou een leuke verrassing zijn!

 13. Voor mijn zoveelste kleinkindje – een meisje – ikzelf houd van natuurlijke producten (flans soms zelf wat in mekaar met cocosolie en essentiële oliën) maar voor mijn kleinkindjes beter deze natuurlijke verzorginsproducten :)

  Oma

 14. Hallo Dames,

  Voor mijn kleintje in mijn buik!! Uitgeteld in november en ik denk dat dit een super goed begin voor hem is. Verwend sinds geboorte met alleen maar fijne producten. ☺

 15. Liked and shared ook. En nu valt het kwartje dat thebiggreensmile de webshop is waar ik de tandpasta van wil bestellen. Ik ga dan alles in 1 x bestellen. Yes!!!

 16. Wat een mooie producten! Probeer mijn kinderen met borstvoeding,zelfgemaakte baby en peuter hapjes zoveel mogenlijk goeds mee tegeven. Dit lijkt me een geweldige toevoeging. Dus ik waag ook graag een kansje!! De multi purpose en olie lijken me heerlijk!!!mijn dochtertje van 8mnd met een heeel drooghuidje. De wasgel en shampoo in een lijkt me ook erg handig voor haar en ik hoop door het gebruik hier van dat mijn zoontje van 3 geen uitslag meer heeft. Ben erg benieuwd naar deze producten.

 17. Ik wil graag winnen voor een vriendin die al jaren probeerde zwanger te raken. Ze heeft zelfs een weekend pleegkindje omdat ze zo gek is op kinderen. Ze is ook met gezonde dinges bezig en is zo een schatje mashaAllah. Ik zie haar niet vaak omdat ze in Amsterdam woont en ik in Antwerpen maar ze is me zeer dierbaar plus ik leerde haar kennen toen ik nog nirt zo lang moslim was en ze was dua de eerste vreemde zuster die ook bekeerd was die ik leerde kennen. Sja dus een schatje dus mashaAllah.

Leave a Reply

Your email address will not be published.