De speciale weken vliegen je om de oren de laatste tijd. Vorige week kwamen wij er achter dat het deze week ‘International Babywearing Week’ is. Een goed excuus voor het ongegeneerd delen van wat baby draagfoto’s.

baby ergonomisch dragen

International Babywearing Week: Madelon

Mister Z. bij papa op de rug in de Tula. Vaderlief sleept de Tula overal waar we heen gaan mee. En zoonlief vindt het absoluut niet erg om bij papa op de buik of rug te vertoeven. Gisteren stonden we nog met zijn drieën gezellig te koken zo. Mister Z. brabbelend bij papa op de rug die kipnuggets stond te paneren terwijl ik ze bakte.

baby dragen

Die Tula dus. Ook voor mij fijn, maar voor kortere stukjes. Papa houdt het rustig meer dan een uur vol zonder pijntjes. Mijn rug begint eerder te gillen maar is dan ook nog vrij verzwakt. Ik geef de voorkeur aan mijn draagdoek. Die geeft mij namelijk ook veel steun.

baby dragen-3

Draagdoek zei ik net. Instant zzzzzzzleepydust! De Tula ook overigens. En zodra het mondje in deze stand zit dan is hij ver weg. Heerlijk dat gesnurk in mijn nek <3 Het bijzondere wanneer mister Z. de doek om zijn schouders gelegd krijgt is dat hij breeduit begint te lachen. Dragen is fijn!

Ergonomisch baby dragen

International Babywearing Week: Tracy

We schakelen over naar de UK. Tracy heeft het gemak ontdekt van naar buiten gaan met twee kinderen. Mister E. hop in de buggy of kinderwagen en miss A. fijn in de draagdoek. Die overigens ook dan een dosis sleepydust krijgt en lekker gaat slapen. De kleuren van Tracy haar Little Frog zijn perfect voor zowel een meisje als een jongen.

Ergonomisch baby dragen

Valt het jullie al op dat we beiden een Little Frog doek hebben? Het zijn gewoon hele fijne doeken. Er staat deze maand een uitgebreide review aan te komen van de Little Frogs. Hou de blog dus in de gaten ;)

Ergonomisch baby dragen

Heb je nou zoiets van dragen? Wie wat waar?! Lees dan dit artikel eens door wat Madelon al schreef over ergonomisch (!) babydragen. We zijn natuurlijk niet de enige bloggende mama’s die dragen. Ook Gonny van Cherryfizz heeft een blogje geschreven over International Babywearing Week.

Ben jij ook een dragende mama (of papa) en vind je het leuk om dat ook te laten zien? Stuur ons een foto (via Facebook of e-mail of Instagram) waarop jij je kindje ergonomisch draagt en we zetten je in de spotlights op waymadi.nl :D