Baby uitzet

De meeste vrouwen hebben al sinds jongs af aan een kinderwens en kijken uit naar baby shopping. We kennen genoeg vrouwen die helemaal los gaan en alles kopen wat ze zien, maar wat is nou echt nodig voor de baby uitzet? Veel bedrijven spelen natuurlijk in op ons vrouwen wanneer wij vol hormonen denken van alles nodig te hebben voor onze kleine schatjes.

Overzicht

Ik vond het moeilijk om een overzicht te krijgen van wat nou écht nodig was en wat klaar moest staan. Jullie reageerden erg enthousiast op het vorige artikel waar wij onze checklist deelden wat je moet inpakken voor een ziekenhuisbevalling. Hierbij deel ik met jullie ook mijn basis baby uitzet en to do checklist.

Checklist Baby Prepping

Je kan het volledige bestand ‘Checklist baby uitzet’ als PDF downloaden. Het bestaat uit volgende onderdelen:

  • Kleding
  • Slaapkamer
  • Verzorging
  • Voeden
  • Buiten de deur
  • Voorbereidingen
  • Overzicht babymaten

Alles wat je als basisuitzet nodig hebt en ook echt kan gebruiken staat hierop. Bijhorende artikelen die worden genoemd in de PDF:

Scoren die aanbiedingen!

Van mama tot mama, zit als een havik op alle aanbiedingen! Kijk en vergelijk altijd online met de stenen winkelprijzen. Je zal je echt verbazen hoeveel je kan besparen. Vergeet ook niet te kijken naar online shops binnen Europa. Ik woon natuurlijk in de UK en Madelon en ik babbelen vaak over de verschillen in prijzen tussen Nederland en Engeland. Madelon besteld ook veel spulletjes voor mister Z. in Engeland omdat ze gewoon veel goedkoper zijn.

Madelon en ik hebben beide alles voor de babyuitzet met (dikke) kortingen kunnen scoren. Waarom meer betalen wanneer het niet nodig is ;)

Happy baby shopping!

Xoxo tracy british quest