Team Confetti Agenda 2015

Zoals jullie wel weten is het leuke Waymadi logo door een van de dames van Team Confetti ontworpen. Nu is dat niet alles wat ze doen. Ze maken ook hele gave agenda’s! Ik had me gelijk ingetekend toen het bericht kwam dat de Team Confetti agenda voor 2015 beschikbaar zou komen. Vorige week kon er besteld worden en ontving ik twee van deze gave agenda’s. Twee ja, want happiness delen is veel leuker dan in je eentje happy zijn. Deze twee agenda’s zijn dus de nieuwe agenda’s voor 2015 van Tracy en mijzelf ;)

Team Confetti Agenda 2015

De vrolijke kleurtjes en patronen spraken mij echt aan. Sinds ik een iPhone heb zet ik eigenlijk praktisch alles daarin. Maar voor de blog schrijf ik toch ook in een notitieboek veel neer. En dat lijkt Tracy en mij makkelijker om te combineren met een leuke agenda. Elke agenda heeft een gekleurd lintje die je kan gebruiken om de juiste week snel terug te vinden.

Team Confetti Agenda 2015

Alle patroontjes en figuurtjes zijn door de dames zelf ontworpen en er is geen enkele bladzijde hetzelfde. Ik hou enorm van kleur en deze agenda voldoet volledig aan mijn beeld van hoe een agenda er uit mag zien en praktisch gezien in elkaar moet zitten.

Team Confetti Agenda 2015

Die handige ringband is een van de punten waardoor ik deze echt wilde hebben. Geen gemiep met een agenda die niet open wil blijven liggen, zo’n ringband is veel handiger dan een gesloten boekje.
Team Confetti Agenda 2015

En zeg nou zelf, van al die confetti word je toch gewoon vrolijk ;) De agenda heeft A5 formaat dus gaat ook makkelijk mee in de tas. De kaft is gedrukt op lekker stevig 350 grams karton en de binnenkant op 90 grams mat papier. Dat maakt niet alleen dat je voelt kwaliteit in je handen te hebben maar ook dat het fijn schrijft.

Team Confetti Agenda 2015

In de kaften zit aan de binnenkant voorin en achterin een handig opbergvakje. Verder heb je achterin de agenda ook nog ruimte voor random notities en adressen.

Je kan hem op Teamconfetti.nl bestellen voor € 17,50 per stuk inclusief verzenden binnen Nederland.

Vind jij de Team Confetti Agenda ook zo gaaf?

Love Madelon