jewelcandle

Vorige maand kreeg ik deze heerlijk ruikende kaarsen van JewelCandle toegestuurd. In de winter staan er hier dagelijks kaarsjes te branden. Dit zijn alleen niet zomaar kaarsen. In elke kaars zit een zilveren sieraad verstopt!

De witte kaars is van de Classic Edition in de geur Cookies & Cream. De donker roze kaars is de Happy Birthday kaars uit de Limited Edition en ruikt naar karamel cupcakes. Ik was erg nieuwsgierig naar de geuren. Meestal ben ik niet zo’n van van geurkaarsen omdat ik de geur te chemisch vindt ruiken met mijn gevoelige neus.

jewel candle

Elke kaars komt in een mooi doosje met een label dat handgetekend is door een van de makers als kwaliteitsgarantie. Alle kaarsen worden met de hand gemaakt. Omdat de kaarsen al zo leuk verpakt zijn vind ik ze ideaal als cadeau. Ze zien er mooi en luxe uit. Op elke kaars staat welk sieraad je kan verwachten. De witte kaars is een grote kaars en zit in een glas. Hier zat een ring in. Ik heb hem gelijk aangestoken toen ik het pakket ontving. De donkerroze kaars is wat kleiner en hier zit een setje oorbellen in. Ik heb hem nog niet aangestoken en bewaar hem voor de komende maanden haha. Zodra ik weet wat voor moois er in zit zal ik dit ook nog op de social media delen.

jewel candle

Het duurde echt uren voor de kaars een klein stukje opgebrand was en ik het pakketje kon zien met de ring erin. De kaarsen zijn dus zeker zuinig in gebruik en zullen heel lang meegaan. Ik schat dat deze witte rustig de 50 branduren haalt. De geur is ook erg lekker! Je ruikt dat het kwaliteitskaarsen zijn zei hubby. Ook wanneer ze niet branden ruik je ze nog goed in huis. Ik vind het fijn dat de witte kaars in een glazen houder met deksel zit zo hou je hem mooi en stofvrij. Wanneer de kaars op is kun je het glas ook schoonmaken en er wat anders in zetten.

Op de foto zie je in aluminiumfolie de ring goed verpakt zitten. Het pakje eruit vissen doe je het beste met een vork of een pincet. Ik gebruikte twee houten eetstokjes en deed alsof het een stukje sushi was haha.

jewel candle

In de aluminiumfolie zit een klein ziplockzakje met het sieraad. Ik heb het even onder de warme kraan gehouden zodat de meeste was eraf ging en ik de folie makkelijker open kon maken.

jewel candle

De ring die ik in mijn kaars aantrof. Hij paste mij precies om mijn ringvinger. Elk sieraad is 925 sterling zilver en de waarde van het sieraard wat je in de kaars vindt varieert tussen de €10,- en €250,-.

jewel candle

De prijzen van de kaarsen uit dit artikel

  • Classic Edition Cookies & Cream € 34,95 nu in de aanbieding voor € 29,95
  • Limited Edition Happy Birthday € 26,95 nu in de aanbieding voor € 22,95

De JewelCandle kaarsen zijn verkrijgbaar de shop op JewelCandle.com.

Met de code waymadi10 krijg je 10% korting wanneer je een bestelling plaatst bij JewelCandle. De code is geldig tot 10 november 2014.

Wat vinden jullie van deze kaarsen?

Love Madelon