jordans z

Z. is nu bijna een jaar en doet al hard zijn best om zelfstandig te lopen. Het is alleen nog maar een kwestie van zijn zelfvertrouwen vinden en dan sprint hij er vandoor haha. Dat betekent ook dat we aan het rondkijken zijn naar ander schoeisel voor hem naast zijn leren slofjes voor thuis. Die zijn immers niet geschikt om buiten mee te lopen.

De gave Jordans op de foto hierboven kochten we onlangs voor Z. Ze zijn nog een beetje te groot dus zijn voetjes hebben nog ruimte om erin te groeien de komende maanden. 
Schermafbeelding 2014-10-20 om 13.27.56

Voor voetjes die net gaan lopen zou ik het liefst schoentjes kopen met een zool die lekker soepel is. Meneertje heeft alleen behoorlijk grote voetjes voor zijn leeftijd en de meeste van dit soort schoentjes gaan maar tot maar 21 of heel soms 22. Beetje jammer. Ik ben dus nog hard op zoek naar een stel van dit type. Bij Donsje Rotterdam verkopen ze wel de maat die ik nodig heb voor Z. Deze superschattige gevoerde leren stappertjes van het merk Pina staan dus hoog op mijn lijstje en kosten € 49,-.

(Bron foto: Donsje.nl)

Schermafbeelding 2014-10-20 om 13.21.33

Ik denk dat ik weinig hoef te zeggen over deze gave Timberlands. Zodra meneertje wat ouder is en echt goed gaat lopen vind ik deze echt een musthave. Ook bij de papa die zelf gek is op schoenen staan deze hoog op de buylist voor kleine Z. We zagen ze in de winkel staan bij JD Rotterdam maar met een prijs van € 99,- vind ik dat mister Z. eerst eens fatsoenlijk moet kunnen lopen voor hij deze krijgt.

(Bron foto: JDsports.nl)

 

Schermafbeelding 2014-10-20 om 13.19.52

Bij Otto vond ik fijne basic Adidas Performance schoentjes met klittenband voor € 24,99. De papa vond ze alleen niet stoer genoeg en gaf de voorkeur aan de Adidas Origineels Freemont hieronder voor € 50,- die hij bij JD Rotterdam had gezien. We zijn er dus nog niet helemaal uit haha.

(Bron foto: Otto.nl)

Schermafbeelding 2014-10-20 om 13.23.45

(Bron foto: JDsports.nl)

Dat wordt de komende maanden dus nog even goed rondkijken naar leuke schoentjes!

Welke merken schoenen kopen jullie graag voor de kleintjes?

Love Madelon

Fahad