Milestone Cards

Wanneer je op zoek bent naar een leuke babygift mag je de leuke Milestone Cards zeker niet missen. De Milestone Baby Cards en de Milestone Mini Cards mogen echt niet ontbreken bij de babycadeaus. Wij kregen beide toegestuurd en laten je graag zien waarom deze cards zo leuk zijn!

milestone baby cards

Milestone Cards

De Nederlandse Gemma Broekhuis legde de mijlpalen van zoontje Mikkel vast door dit op een kaartje te schrijven, de datum toe te voegen en er een foto van te maken samen met haar zoontje. Ze realiseerde zich dat je heel snel vergeet wanneer deze mijlpalen plaats vonden en besloot er een product van te maken.

In 2012 werden de eerste Milestone Baby Cards verkocht. Inmiddels worden ze in 9 verschillende talen in 26 landen verkocht. In april 2014 werd het Milestone assortiment uitgebreid met de Milestone Pregnancy Cards en deze herfst zijn ook de Milestone Mini Cards op de markt gekomen.

Milestone Baby Cards

De Milestone Baby Cards zul je misschien wel kennen. Alle belangrijke mijlpalen vanaf de geboorte tot je kindje een jaar oud is zijn op 30 gave kaarten vastgelegd. De cards zijn leuk om je eigen creativiteit mee los te laten of te gebruiken voor het babyplakboek.

milestone cards-2

Ik zie de Milestone Baby Cards regelmatig langskomen in mijn tijdlijnen op social media met leuke foto’s van baby’s. Ja je ziet het goed, een foto van mister Z. online hehe. Wel wat bewerkt want ik wilde hem toch delen. De foto was een van de leukste van de shoot die ik met hem deed. Hij lacht overigens naar zijn oma. Veel interessanter natuurlijk dan mama die gek loopt te doen achter een zwart ding wat steeds klik zegt.

Anyway, de Milestone Baby Cards zijn een musthave voor kindjes tot een jaar. Mister Z. wordt dit weekend al weer een jaar, waar blijft de tijd! Dat betekent ook dat mijn baby een dreumes wordt en de Milestone Baby Cards gaan verhuizen naar Tracy. Ik verheug me al op de hilarische fotoshoots met miss A haha.

 

Milestone Mini Cards

Milestone Mini Cards

De Milestone Mini Cards zijn een superleuke aanvulling op de Milestone Baby Cards. Deze zijn namelijk geschikt voor kindjes van elke leeftijd. Aan de binnenkant van het doosje kun je de naam en leeftijd van de kleine eigenaar noteren. De unieke geïllustreerde kaartjes laten je zelf bepalen voor welke gebeurtenissen je ze wil gebruiken en er is schrijfruimte op elk kaartje voor leuke uitspraken van je kindje. Wanneer je als mama regelmatig denkt ‘dat zou ik op moeten schrijven’ dan moet je deze echt hebben.

Milestone Mini Cards

De kaartjes komen in een doosje met zowel een roodroze als blauwe versie. Je kan ze dus mixen voor je kindje maar ook voor twee verschillende kindjes of een tweeling gebruiken. In elk doosje zitten 100 kaartjes. Je kan ze in het doosje bewaren maar ook gebruiken in een scrapbook of fotoalbum. Wat mij zelf het leukste lijkt is om net zoals met de Milestone Baby Cards er een foto van te maken met mister Z.

Je vindt veel voorkomende gebeurtenissen terug zoals eendjes voeren, de (eerste) schoentjes en nog veel meer. Toch beperkt dat je niet het gebruik van deze kaartjes. Omdat ze blanco zijn kun je elk kaartje naar hartelust zelf beschrijven en je eigen twist eraan geven.

De leuke Milestone Cards zijn verkrijgbaar bij alle betere boekhandels. Op milestonecards.com vind je een overzicht van alle verkooppunten.

Lijken de Milestone Cards jou leuk?

Love Madelon

Fahad