kinderboerderij-5

Kinderboerderij

We gaan even terug naar september. Dat geweldige zonnige weer, herinner je je dat nog? 20 graden was het toen. Samen met een van mijn broers en onze opa gingen we toen lunchen en naar de kinderboerderij. Mister Z is gek op dieren en vond de geitjes erg interessant. Dit nieuwsgierige dier wilde er zelfs met Sophie vandoor haha.

kinderboerderij-2

Ik lunch graag bij La Place. Het assortiment in mijn woonplaats vind ik niet altijd je van het qua keus maar het was toen erg lekker. Ik nam een lekkere salade en een koffiebroodje en Z mocht lekker wat aardbeien aanvallen.

kinderboerderij

Handje vasthouden Opa! Tussen mijn Opa en mister Z zit bijna 96 jaar verschil. Heel bijzonder om die twee nog samen te zien <3

kinderboerderij-4

Mam mag die mee naar huis? De geitjes waren erg interessant. Ik vond ze alleen erg mager :( Op de foto zie je ook mijn Quinny Zapp Xtra 2. Wanneer ik niet draag mijn favoriete vervoersmiddel voor Z. Omdat we in een flat wonen moet ik de kinderwagen in de kelder parkeren. Deze is zo licht dat ik hem ook met mijn rugklachten redelijk makkelijk over een trap krijg om naar buiten te komen. Love it. Dit is trouwens de kleur Denim Red.

kinderboerderij-3

De dieren leken instinctief aandacht te geven aan mister Z en aan Opa. Mijn broer en ik vonden ze minder interessant haha.

kinderboerderij-7

En weer naar huis. Ik was gevloerd en mister Z ook dus hebben we de rest van de middag slapend doorgebracht. Best fijn dat mijn zoon soms net zo’n slaapkop als z’n moeder kan zijn :P.

De kinderboerderij is net even te ver voor mij om lopend te kunnen bereiken. Anders zou ik er wekelijks wel heen willen. Er is ook nog een gedeelte met varkentjes, kippen, pauwen en fluffy konijnen. Ik ben zelf ook gek op dieren en vond het vroeger zelf ook leuk om naar de kinderboerderij te gaan.

Waar ga jij graag heen met je kleintje?